Kaunarit-tähti julkaisi hauskan kuvasarjan lapsiperhearjesta pienen poikansa kanssa – julkisti vain pari päivää aiemmin toisen raskautensa rohkealla kuvalla

Kauniit ja rohkeat -tähtien tsemppiviestit 1:00
Kauniit ja rohkeat -tähdet lähettivät terveisiä faneilleen!

Kauniit ja rohkeat -tähti Jacqueline Macinnes Wood julkisti toisen raskautensa rohkean kuvan kera Instagramissa.

Kauniit ja rohkeat -sarjasta tuttu näyttelijä Jacqueline MacInnes Wood on hauskuttanut Instagram-seurajiaan havainnoillaan pikkulapsiarjesta sen jälkeen, kun näyttelijän esikoispoika Rise syntyi maaliskuussa 2019.

Tällä viikolla MacInnes Wood julkaisi tilillään hauskan kuvasarjan, joka paljastaa rehellisen totuuden Instagramin täydellisten otosten taustalta, millaista edustaa myös kuvasarjan ensimmäinen kuva.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista.

Ensimmäisen poseerauksen jälkeen äiti ja poika syövät riehakkaissa tunnelmissa ja viimeiset ruudut paljastavat, kuinka 1,5-vuotias taapero on sotkenut ruokansa äitinsä kasvoille.

– Instagram vastaan todellisuus. Hyvää maanantaita, tähti kirjoittaa kuvien yhteydessä.

Steffy Forresterin roolista tuttu näyttelijä paljasti sunnuntaina tilillään myös iloisia uutisia: perheeseen odotetaan toista lasta.

MacInnes Wood julkisti toisen raskautensa hyvin näyttävällä tavalla. Kaunotar poseeraa kuvassa alastomana valkoisen hevosen selässä ja paljastaa vauvavatsansa.

– Joku kysyi Instagram-livessä, mitä minulla on seuraavaksi toivelistallani. No, tässäpä vastaus kysymykseesi. Tämä, hän kirjoitti kuvan yhteydessä.

33-vuotias kanadalaisnäyttelijä kihlautui lastensa isän Elan Ruspolin kanssa marraskuussa 2017. Pari avioitui seuraavana kesänä.

Kauniit ja rohkeat arkisin MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat