Kaunarit-tähdet juhlivat yhdessä – Katherine Kelly Lang jakoi liudan kuvia seuraajilleen: "Oli uskomatonta kohdata jälleen tv-lapseni"

3:42
Salattut elämät -näyttelijät pääsivät tapaamaan kollegojaan Kauniit ja rohkeat -sarjasta. Kuinka suomen kieli luonnistui amerikkalaistähdiltä? Katso hauska video!

Kauniit ja rohkeat -näyttelijät juhlistivat yhdessä. 

Kauniit ja rohkeat -sarjan Brooke Loganina tunnettu näyttelijä Katherine Kelly Lang kutsui kollegansa kylään Yhdysvaltojen kansallispäivänä 4. heinäkuuta. 

Hän jakoi Instagram-tilillään seuraajilleen liudan kuvia yhdessä kollegoidensa ja ystäviensä kanssa.

– Oli uskomatonta kohdata jälleen tv-lapseni Jacob Young ja Ashley Jones. Näen Ashleyta usein, mutta oli mahtavaa viettää viimein aikaa Jacobin kanssa, hän kirjoittaa.

Young näyttelee suosikkisaippuassa Rick Forresteria ja Jones Bridget Forresteria. Kelly Lang vitsailee kuvan yhteydessä, miten on mahdollista, ettei hänen Dom-miehensä ollut yhdessäkään kuvassa. 

– Niinpä, missä hän oli? Varmaan keittiössä, Jones kommentoi otokseen. 

Jones jakoi kohtaamisesta kuvia myös omalla Instagram-tilillään

– Kaipaan tätä, hän kirjoitti. Young hehkutti myös Instagram-seuraajilleen tähtien kohtaamista.

– Jälleenkohtaaminen ja se tuntuu hyvältä. Äiti ja sisko! Young julistaa. 

Kelly Lang on ollut mukana Kauniit ja rohkeat -sarjassa sen alusta asti, eli jo yli 34 vuotta. Brooken lisäksi muista sarjan alkuperäisistä hahmoista mukana on enää John McCookin näyttelemä Eric Forrester.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja