Mainos

Kauhujen uusivuosi Saksassa: Kaksi kuoli ja useilta amputoitiin sormia ja käsiä

Saksassa kaksi miestä on kuollut ja useita loukkaantunut uudenvuoden ilotulituksissa Brandenburgissa. Muun muassa The Mirror kertoo, että muutamalta juhlijoilta on jouduttu amputoimaan sormia tai jopa kokonaisia käsiä.

35-vuotias mies kuoli puoli yhdentoista aikaan illalla, kun hän yritti sytyttää ilotulitetta, joka kuitenkin jostain syystä räjähti hänen edessään.

Toinen kuolonuhri oli 19-vuotias, joka yritti sytyttää kotitekoista ilotulitetta puolenpäivän aikaan samassa osavaltiossa, Kleinmachnowin kaupungissa. Aiheesta kirjoittaa Bild. Kahden kuolemantapauksen lisäksi Brandenburgissa vammoja sai ainakin 12 ihmistä.

Yksi loukkaantuneista oli 11-vuotias poika, joka jouduttiin lennättämään sairaalahoitoon Berliiniin. Hän oli ollut vanhempiensa kanssa väkijoukossa, johon oli heitetty palava, laiton ilotulite. Poliisin mukaan poika sai vammoja kasvojen alueelle ja erityisesti silmien kohdalle.

Berliinissä puolestaan lääkärit joutuivat amputoimaan ainakin viittä potilasta, joiden kädet olivat vahingoittuneet ilotulitteista. Berliinissä yhteensä ainakin 21 ihmistä sai vammoja tulitteista, ja niitä kerrottiin myös ammutun päin poliiseja ja palomiehiä.  

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.