Aki Riihilahti heittäytyi parketilla seksipedoksi – yleisö mylvi, mutta tuomareilta ei pisteitä herunut: "Oli vilpittömän suloista"

6:26
Katso esitys videolta!

Ex-jalkapalloilija Aki Riihilahti heittäytyi tanssiparketilla.

Aikansa menestyneimpiin suomalaisiin jalkapalloilijoihin lukeutuva Aki Riihilahti kilpailee mukana Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa tanssiopettaja Katri Mäkisen rinnalla. Pari nousi kauden toisessa livelähetyksessä parketille esittämään riehakkaan cha chan Right Said Fredin I’m Too Sexy -kappaleen tahtiin.

Studioyleisö mylvi esityksen aikana, mutta tuomarit Helena Ahti-Hallberg,Jorma Uotinen ja Jukka Haapalainen eivät täysin vakuuttuneet.

– Välillä tuntuu, että olisit itsekin hämmästynyt, että miten ne askeleet menevät, Uotinen kuvailee.

– Eihän siihen hymyyn voinut olla syttymättä. Arvostan sitä totaalista keskittymistä ja heittäytymistä. Oli vilpittömän suloista, Ahti-Hallberg ihailee.

– Jos ei tanssitaidoilla löydy faneja niin ainakin asenteella ja mahtavalla omistautumisella löytyy. Joskus saattoi mennä jopa vahingossa rytmiin. Hymyilin läpi esityksen, Haapalainen kommentoi. 

Pari sai yhteensä 13 pistettä. Katso esitys ylhäällä olevalta videolta!

Tanssii Tähtien Kanssa mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19:30. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja