Aki Riihilahti ei peitellyt tunteitaan suorassa lähetyksessä: "Pakko sanoa, että olen aika pettynyt"

5:58
Katso esitys videolta!

Ex-jalkapalloilija Aki Riihilahti oli pettynyt TTK-tanssinsa jälkeen. 

Aikansa menestyneimpiin suomalaisiin jalkapalloilijoihin lukeutuva Aki Riihilahti kilpailee mukana Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa tanssiopettaja Katri Mäkisen rinnalla. Pari nousi kauden kolmannessa livelähetyksessä parketille esittämään quickstepin The Lady is a Tramp -kappaleen tahtiin.

Tuomarit Helena Ahti-Hallberg,Jorma Uotinen ja Jukka Haapalainen kehuivat Riihilahden vakiotanssitaitoja. 

– Olet ihan selkeästi kuoriutumassa vakiotanssijamieheksi. Siellä näkyi hyvä jalkojen käyttö, sulla on tosi joustavat nousut ja laskut, Ahti-Hallberg hehkutti. 

– Minut te kyllä sytytitte. Ettekä vähiten musiikkivalinnan takia, mutta erityisesti teidän innostuneen asenteen takia. Teillä on huumoria ja pilkettä silmäkulmisssa, Uotinen hehkuttaa.

Viime viikolla 13 pistettä tuomareilta saanut pari nappasi tällä kertaa 19 pistettä. Riihilahti ei kuitenkaan ollut vakuuttunut. 

– Pakko sanoa, että olen aika pettynyt. Viikossa vedin niin paljon, kun pystyin ja opin niin paljon kuin pystyin. Tämän verran pystyy viikossa uutta lajia oppimaan.

Katso esitys ylhäällä olevalta videolta! Katso myös parin muut tanssit: 

6:26

6:00

Tanssii Tähtien Kanssa mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19:30. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja