Katsojat ihmeissään Ensitreffit alttarilla -ohjelman sulhasen käytöksestä: "Miina taitaa olla Heikille vähän liikaa"

Ensitreffit alttarilla -ohjelman tiistaina 11. syyskuuta nähdyssä jaksossa, sulhanen Heikki koki epäilyksen tunteita vaimoaan kohtaan alttarilla. Tämä sai katsojissa aikaan myrskyisiä tunteita.

Videolla: Katso Heikin reaktio alttarilla!

Uusimmassa Ensitreffit alttarilla – ohjelman jaksossa parit menivät naimisiin. Ohjelman sulhanen Heikki koki epäilyksen tunteita morsianta Miinaa kohtaan hääseremoniassa. Heikin reaktio ja kommentit saivat myös tv-katsojat ihmettelemään tilannetta Twitterissä.

Heikki oli kuvitellut, että hänelle valittu morsian olisi ulkonäöltään erinäköinen kuin Miina. Mies kertoi epäilyksien syntyneen muun muassa vaimonsa Miinan tatuointien vuoksi.

– Jotenkin tuntuu, että tämä formaatti ei ole oikea Heikille. Jos sinua järkyttää muutama pieni tatuointi ja kielikoru, sekä luot niiden perusteella kuvan ihmisestä, sanoisin, että en sinuna Heikki lähtisi mukaan tällaiseen ohjelmaan, katsoja ihmettelee Twitterissä.

– Sinulla on tatuointeja, sinulla on kielikoru ja sinä olet minun vaimo? Cristal Snow kommentoi tilannetta. 

– Ja kielikorukin vielä kaiken lisäksi. Anna Heikin nyt kaikki kestää, katsoja tviittaa. 

– Ihana Miina taitaa olla Heikille vähän liikaa.

– Heikin suhteen oli vähän korkeammat odotukset esittelyn perusteella. Arvomaailma vaikutti hyvältä, mutta tatuoinnit pelottaa?

– Heikille taisi olla liian räiskyvä persoona. Minusta Miina on ihana. 

Ensitreffit alttarilla AVAlla tiistaisin klo 21!


Lue myös:

    Uusimmat