Katso videolta, mitä reittiä jättimäinen, kukkiin piilotettu huume-erä kulki Alankomaista eri puolelle Suomea – epäillyt olivat itse vastassa rahtia Vuosaaressa

Näin jättimäisen huume-erän reitti kulki Alankomaista eri puolelle Suomea – epäillyt olivat itse vastassa rahtia Vuosaaressa 2:25
Tätä reittiä huumeet kuljetettiin Alankomaista Suomeen – katso video!

Poliisi kertoi eilen rikoshistoriamme suurimmasta huumevyyhdistä, jossa epäillään kahden hollantilaisten miesten kuljettaneen ainakin 17 erää huumeita maahamme parin vuoden aikana.

Epäillyt piilottivat huumeet kukka- ja huonekasvilasteihin, joiden maahantuontia ja myyntiä varten he olivat perustaneet myös laillista liiketoimintaa harjoittavan yrityksen.

Huumeet kuljetettiin Alankomaista Saksan kautta Suomeen. Katso yllä olevalta MTV Uutiset Liven videolta, miten ja kuka jakeli huumeita Suomen sisällä!

Alankomaalaisepäillyt olivat itse vastassa lastia Suomessa

Jutussa epäillyt 47- ja 49-vuotiaat miehet lensivät huumelastin perässä Alankomaista Helsinkiin ja olivat itse Vuosaaren päässä vastaanottamassa huume- ja kukkalastia. 

Yritys vei kuljettamiaan kukkia moniin kukkakauppoihin ympäri Uuttamaata. Myös huumeita jaettiin eteenpäin vietäväksi useasta paikasta. Katiska-vyyhdissä ilmi tulleet huumerikoksen aineet olivat peräisin samasta rahdista.

kukkahuumevyyhti

Saksan Travemündessa takavarikoitiin yli 200 000 euroa käteistä rahaa. Kuva: Poliisi

Tapauksen tutkinnanjohtaja, rikosylikomisario Jari Räty kertoi MTV Uutisille, että Pohjanmaalla tähän tapaukseen liittyen on saatu kiinni ainakin 26 henkilöä, Helsingissä 16. Lappeenrannassa tapauksen tutkinta ei ole edennyt niin sanotusta "Lappeenrannan miehestä" eteenpäin. Sen sijaan huumeiden vastaanottoportaan edustajia on selvillä.


Lue myös:

    Uusimmat