Katso video: Suomalainen superlupaus järjesteli väkevällä tavalla maalin Serie A:n päätöskierroksella

Suomalaislupaus voitti kaksinkamppailun ja syötti maalin Serie A:ssa – Bologna voittoon 1:06

Suomalaislupaus Niklas Pyyhtiä syötti Bolognan 2–1-johtomaalin Serie A:n päätöskierroksella. 19-vuotias Pyyhtiä voitti keskikentällä kaksinkamppailun ja teki jämäkän nousun hyökkäykseen. Pyyhtiä vapautti boksin edustalla Joshua Zirkzeen maalintekoon. Voit katsoa osuman tässä jutussa olevalta videolta.

Pyyhtiä sai tällä kaudella peliaikaa kaikkiaan kuudessa ottelussa Bolognan paidassa. Sesongin päätösottelussa syntyi uran ensimmäinen maaliin johtanut syöttö Italian pääsarjassa.

Suomalainen otettiin kentälle 61. minuutilla. Maalisyöttö tapahtui kymmenisen minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä.

Bologna voitti ottelun lopulta 3–2. Joukkue sijoittui Serie A:ssa yhdeksänneksi. Mestaruuden vei yli 30 vuoden tauon jälkeen Napoli.