Mainos

Katso Venäjän hauskimmat ja oudoimmat vaalivideot

Venäjän vaalit innostavat usein sekä mainostoimistot että nettiväen kokkaamaan toinen toistaan omituisempia vaalikeitoksia. Tässä tämän vuoden Venäjän presidentinvaalien satoa. Mukana toimintaelokuvia, seksiä, väkivaltaa, häät, nuoren tytön ekakerta, ammuskelua, sekä koira ja muuli, muiden muassa.

Venäjän presidentinvaalit toimintaelokuvan trailerina

Raskauttavia todisteita! Korkeammat voimat pelissä! Hetki on koittanut! Tämän englanniksi käännetyn elokuvatrailerin yllättävin anti lienee aivan lopussa, jossa käy ilmi, että nuorta äänestäjäkuntaa puhutteleva toimintaraina onkin kommunistien käsialaa.

Oligarkki karkuteillä

Tämä vaalimainos herkuttelee miljardööri Mihail Prohorovin maineella Venäjän tavoitelluimpana poikamiehenä. Vihkiäiset ovat menossa ja hääpukuinen kaunotar odottaa papin edessä mutta sulhanen – Prohorov – puuttuu. Kirkkoväestä nousee heti nuori mies, joka lupaa olla Prohorovin sijalla, koska tällä on nyt tärkeämpää tehtävää. Pian koko hääväki lupaa tulla sulhasen tilalle. (sanaleikki = kannattaa vaaleissa, suom.huom.)

Häpeilemätöntä populismia

He asuvat linnoissa – te röttelössä! He ajavat säännöistä piittaamatta ja roiskuttavat loan päällenne! He sikailevat teidän laskuunne! Te näette nälkää! Tämä on tietysti Vladimir Zhirinovskin käsialaa.

Tuhat paria Putinille

Nuori mies haluaa antaa Putinille kädenpuristuksella supervoimat, ja se tapahtuu kädellä jolla on koeteltu tuhat paria... No katsokaa itse. Huom: Tämä video saattaa sisältää joitain katsojia loukkaavaa materiaalia!

Koira voittaa äänestäjän – tai ehdokkaan?

Liberaalidemokraattien ehdokas Vladimir Zhirinovski kertoo, että koiraa on helpompi miellyttää kuin ihmisiä jotka voivat muuttaa mieltään milloin vain. Mitä tekemistä tällä on vaalien kanssa, jää katsojan arvattavaksi.

Fanivideo eläinrakkaasta Putinista

Ehdokkaista löytyy toinenkin eläinystävä. Tähän hyväntuuliseen fanivideoon on kerätty lähes kaikki Putinin mediatempaukset koiranpennuista kädenvääntöön asti.

Rakkaa satiiria Putinista

Synkempääkin tavaraa Putinista toki löytyy. Vaalit kirvoittavat aina myös hyvin suorasukaista kritiikkiä, tällä kertaa juoksukilpailun muodossa. Paikoillanne - valmiit – hep!

Sergei Mironov ja eläkeläisten tuet

Pankkineiti nykäisee itkevän lesken eläkkeestä leijonanosan erilaisiin maksuihin. Oikeudenmukainen Venäjä -puolueen ehdokas Sergei Mironov vastustaa.

Eka kerta Putinin kanssa

Nuori tyttö tunnustaa asiantuntijalle pelkäävänsä ekaa kertaa... missä? Tämä on todellakin Yhtenäisen Venäjän virallinen vaalimainos.

Achtung baby!

Tässä näyte Venäjän joskus kuumana käyvästä keskustelutyylistä. Vladimir Zhirinovski karjuu ulkosuhteita käsittelevässä vaaliväittelyssä Mihail Prohoroville elokuvarepliikkejä saksaksi (n. 30 sekunnin kohdalla). Prohorov toteaa sarkastisesti Zhirinovskin katsoneen liikaa elokuvia. Zhirinovski ottaa tämän kehuna ja lisää olevansa kielimiehiä. Videon lopulla Zhirinovski jatkaa paasaamista vaikka kamerakin on jo siirtynyt pois hänestä ja juontaja jatkaa (n. 3.15)

Liian nuori lahjottavaksi

Noin kymmenvuotias ehdokas Aleksander Merkushev esiintyy Yhtenäisen Venäjän vaalimainoksia muistuttavassa mainosparodiassa. Videon spiikissä kerrotaan mm. että nuori ehdokas on korruptoitumaton koska ei ole vielä ehtinyt ottaa lahjuksia. Hän myös torjuu luokkasotaa - koulussaan hyvin konkreettisella tasolla. Lisäksi Aleksander lupaa hyvinvointia sekä lapsille (leikkipuistoja) että aikuisille (minihameisia pimuja). Ja jos hän väsyy tehtäväänsä, hän antaa presidentinviran parhaalle kaverilleen, joten maan vakaus on taattu.

Zhirinovski pieksää muulia

Zhirinovskin käsittämättömiin vaalivideoihin lukeutuu myös tämä teos, jossa Venäjä vertautuu lumeen juuttuneeseen rekeen. Tekele voisi olla hauskakin, ellei Zhirinovski piiskaisi vaunuja vetävää juhtaa armottomasti.

Ei vaihtoehtoa!

Eikö ole vaihtoehtoa? Vaihtoehto on aina – luvataan kommunistien ehdokkaan Gennadi Zjuganovin vaalivideolla, jossa mahtipontisuudessa ei ainakaan ole säästelty.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.