Katso valvontakameran tallentama video! Erityisopettaja raahasi autistista oppilasta pitkin käytäviä ranteista: "Kukaan äiti ei halua kuulla tällaista"

Opettaja raahasi autistista oppilasta ranteista pitkin koulun käytäviä Kentuckyn osavaltiossa. Opettaja vetosi oikeudenkäynnissä olevansa syytön.

Erityisopettaja poisti kiukuttelevan 9-vuotiaan luokasta. Valvontakameran videolla on nähtävissä, kuinka poikaa raahahaan ranteista pitkin käytäviä.

– Olin shokissa ja hyvin järkyttynyt, että tällaista tapahtuu kaikkien hänen luokkatovereidensa edessä. Kukaan äiti ei halua kuulla tällaista, pojan äiti Angel Nelson sanoo.

Opettaja vetosi keskiviikkona käydyssä oikeusistunnossa olevansa syytön pahoinpitelyyn. Uhrin vanhempien mukaan tapauksesta aiheutui pojalle lihasrevähdyksiä. Syytetty ei saa enää opettaa tai työskennellä lasten kanssa.

Pojan äiti jakoi valvontakameran videon sosiaalisessa mediassa. Viraaliksi levinnyt video on aiheuttanut suurta tyrmistystä Yhdysvalloissa, ja uhrin perhe on saanut runsaasti tukea. Tapauksesta uutisoi CNN. 

Lue myös:

    Uusimmat