Katso suoraa lähetystä La Palman tulivuorenpurkauksesta! Saaren lentokenttä suljettiin tuhkapilven vuoksi

Cumbre Viejan tulivuori on syössyt laavaa myös tämän viikonlopun ajan La Palman saarella, Espanjassa. Saaren lentokenttä on jouduttu jälleen sulkemaan. 

Aktiivinen Cumbre Viejan tulivuori purkautui 19. syyskuuta, ja vuori jatkaa edelleen purkautumistaan, yli kolme viikkoa myöhemmin.

Viranomaiset ovat sulkeneet saaren lentokentän purkauksen aiheuttaman tuhkan ja pölyn vuoksi. 

Uutistoimisto Reuters näyttää espanjalaiskanavan suoraa lähetystä omissa kanavissaan – katso suoraa lähetystä yllä olevasta videoikkunasta!

Purkautuminen kiinnostaa niin paikallisia asukkaita kuin turistejakin – siitäkin huolimatta, että laavamassat ovat aiheuttaneet valtavaa tuhoa.

Paikalliset ovat kuvailleet tapahtuneen olevan kokemus, jonka kokee vain kerran elämässään. 

– Vaikka tulivuorenpurkaus on aiheuttanut perheille harmia, tuhonnut heidän kotinsa ja työnsä, se on jotain todella mahtavaa, valokuvaaja Jessica Ferrera kuvaili ristiriitaisia tunteita herättävää tilannetta. 

La Palman tulivuorenpurkaus kiinnostaa sekä paikallisia että turisteja – katso, miten asukkaat kuvailevat tilannetta laavavirtausten lieppeillä 1:01
La Palman tulivuorenpurkaus kiinnostaa sekä paikallisia että turisteja – katso, miten asukkaat kuvailevat tilannetta laavavirtausten lieppeillä

Juttu päivittyy. 

Lue myös:

    Uusimmat