Katso näyttävät kuvat: Lotta Hintsa ja Sebastian Rejman edustivat ensi kertaa yhdessä

Mikä vetää vuorille? Vuoden 2013 Miss Suomi Lotta Hintsa kertoo ammatistaan vuorikiipeilijänä 16:22
Katso myös: Mikä vetää vuorille? Vuoden 2013 Miss Suomi Lotta Hintsa kertoo ammatistaan vuorikiipeilijänä

Lotta Hintsa ja Sebastian Rejman astelivat yhdessä kameroiden eteen.

Vuorikiipeilijä ja ex-missi Lotta Hintsa ja näyttelijä-laulaja Sebastian Rejman edustivat ensi kertaa yhdessä julkisuudessa Syke: Särkynyt sydän -elokuvan kutsuvierasensi-illassa torstaina 14. joulukuuta.

Pari poseerasi yhdessä tuumin valokuvaajille punaisella matolla. Hintsa oli pukeutunut kirkkaan punaiseen mekkoon ja mustiin korkoihin, kun taas Rejman luotti pukeutumisessaan mustaan pukuun. 

Hintsan Instagram-tarinoista selviää, että Rejman oli aiemmin päivällä musisoinut hänen Lotta Hintsa – Elämäni vuoret -kirjansa julkistustilaisuudessa. Instagram-tarinat ovat katsottavissa 24 tunnin ajan.

Hintsa vahvisti hänen ja Rejmanin suhteen Me Naiset -lehden haastattelussa marraskuussa. Tuolloin hän kertoi parin tapailleen kesästä saakka tavattuaan Mannerheimin Lastensuojeluliiton hyväntekeväisyysmuotinäytöksessä.

Hintsa ja hänen ex-kihlattunsa vuorikiipeilijä Don Bowie erosivat alkuvuonna. Rejman ja hänen ex-kumppaninsa näyttelijä  Iina Kuustonen puolestaan vahvistivat kesällä 2022 parisuhteensa päättyneen.

Lue myös:

    Uusimmat