Katso järkyttävä video: Yksi kysymys saattoi maksaa Margaritan hengen – venäläispoliisin potkaisema nainen makaa tajuttomana teho-osastolla

3:17
Poliisi potkaisi sivussa seurannutta naista vatsaan – katso kooste poliisin ja mielenosoittajien yhteenotoista videolta.

Mellakkapoliisien käyttämä silmitön väkivalta näkyy internetissä leviävillä videoilla. 54-vuotias Margarita Judina joutui tajuttomana teho-osastolle sen jälkeen, kun yksi poliiseista potkaisi häntä.

Eilen kymmenet tuhannet ihmiset ympäri Venäjää vyöryivät kaduille osoittamaan tukeaan vangitulle oppositiojohtajalle Aleksei Navalnyille. Some täyttyi kuvista ja videoista, joilla mellakkapoliisit lyövät ja pamputtavat mielenosoittajia.

Yhdellä nettiin päätyneellä videolla näkyy, kuinka Pietarissa mellakkapoliisi potkaisee voimalla vatsaan naista, joka kysyy heiltä, miksi he vievät nuorta mielenosoituksessa ollutta miestä mukanaan.

– Miksi otitte hänen kiinni, nainen kysyy ohikulkevilta mellakkapoliiseilta.

Seuraavassa hetkessä hän makaa jo maassa ja vieressä olleet ihmiset huutavat hädissään.

Dozhd-kanavan mukaan potkun saanut nainen on 54-vuotias pietarilainen Margarita Judina.

Mellakkapoliisin potku osoittautui niin voimakkaaksi, että Judina kaatui taaksepäin, löi päänsä asfalttiin ja sai vakavan aivotärähdyksen. Hän menetti tajuntansa ja on edelleen tajuttomana teho-osastolla. Viime yönä hänen vointinsa huononi entisestään.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja