Katso: Hylättiinkö Huuhkajien maali väärin perustein? Oliver Antmanilta selvä näkemys tuomiosta

Oliver Antman hehkuttaa tärkeää voitto-osumaansa: "Tosi kaunis maali!" 2:20
Oliver Antman hehkuttaa voitto-osumaansa kovan hylkytuomion jälkeen: "Tosi kaunis maali!"

Oliver Antman ratkaisi Huuhkajille elintärkeän 1–0-voiton Kazakstanista torstai-iltana. Ennen lopullista voitto-osumaansa pallo upposi kuitenkin jo kertaalleen maaliin hänen upean yksilösuorituksensa päätteeksi, mutta tätä ei osumaa ei kiistanalaisesti hyväksytty. Antman ihmetteli tuomiota myös pelin jälkeen.

Kun ensimmäistä puoliaikaa oli noin 40 minuuttia takana, luuli Huuhkajat menneensä kamppailussa 1–0-johtoon. Vikkeläjalkainen Antman yllätti keltapaitojen puolustuksen huikealla kuljetuksella, jossa hän narutti tukun puolustajien edetessään kentän oikealta laidalta aina päätyrajaa pitkin boksiin.

Lopulta Antman haki syötöllä Joel Pohjanpaloa, mutta pallo meni Kazakstanin puolustajasta omiin. Antman ja Pohjanpalo juhlivat maalia, mutta VAR-tarkastuksen jälkeen pallon todetaan käyneen rajojen väärällä puolella. Hidastuskuvat tilanteesta aiheuttivat kuitenkin parranpärinää sosiaalisessa mediassa.

Artikkeli jatkuu kuvien jälkeen.

– Harhauttelin siinä vähän sinne sun tänne. Mukamas pallo meni yli. En ole ihan varma, mutta muistaakseni se ei mennyt yli, Antman kommentoi Astanassa MTV Urheilulle ottelun jälkeen.

Viimeinen katse jalkoihin – se ei siis mennyt sinun mielestäsi yli?

– Näin se mun silmin meni, Antman vahvistaa.

– En kuitenkaan ollut todella pettynyt. Se on futista ja siihen on totuttu.

Huuhkajien onneksi kiistanalainen tuomio ei lopulta ratkaissut ottelua. Antman viimeisteli pallon varmasti maaliin Benjamin Källmanin syötöstä toisen puoliajan lopulla, varmistaen Huuhkajille jättimäiset kolme pistettä.

Antman, 22, on tehnyt nyt viisi maalia seitsemään otteluun Suomen A-maajoukkueessa. Seuraavaksi Huuhkajat isännöi Tanskaa EM-karsintojen huippuottelussa sunnuntaina.

Katso ylälaidan videolta, mitä mieltä Antman on Huuhkajien mahdollisuuksista Tanskaa vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat