Katri Niskanen suhteestaan 14 vuotta vanhempaan muusikkoon Me Naisissa: "En ajattele ikää"

Katri Niskanen kertoo Me Naiset -lehdessä suhteestaan 14 vuotta vanhempaan muusikkomieheen.

Katri Niskanen, 30, elää avoliitossa Egotrippi-yhtyeestä tunnetun Niklas Variston, 44, kanssa. Me Naiset -lehdessä Katri Niskanen kertoo parin löytäneen toisensa kuusi vuotta sitten yhteisten ystävien kautta baarissa. Niskasen mukaan se oli hänen kohdallaan rakkautta ensi silmäyksellä.

– Meillä oli heti harmoninen olo ja vahva yhteys, jonka tunnistaa oikean ihmisen kanssa. Ymmärrämme toistemme työtä ja osaamme antaa tilaa toisillemme. On tärkeää kunnioittaa toisen tarpeita, ja minusta me onnistumme siinä, Niskanen sanoo Me Naiset -lehdessä.

Suunnittelija Katri Niskasen ja hänen avomiehensä arjesta tekee haastavaa se, että molemmat työskentelevät luovalla alalla. Parin 14 vuoden ikäero ei Niskasen mukaan ole ongelma.

– En ajattele ikää. Meillä ei ole edes erillisiä sukupolvikokemuksia, kun kumpikaan meistä ei ole tykännyt valtavirtasta vaan vähän taiteellisimmista asioista.

Katri Niskasen mukaan he ovat molemmat luksusboheemeja – samaan aikaan snobeja ja rentoja.

– Meillä ei ole liikaa rutiineja, ja haluamme hemmotella itseämme sekä tuoda arkeen mahdollisimman paljon luksusta pienillä jutuilla.

Niskanen kertoo myös yhteisen lapsen tuoneen heidän suhteeseensa lisää yhteenkuuluvuutta.

– Lapsi tuo meille rakkautta ja tutustuttaa meidät maailmaansa, jossa moni asia näyttäytyy aivan erilaisena. 

Lue myös:

    Uusimmat