Katoaminen, josta kaikki puhuvat – missä on Rasmus Takaluoma? Keskusrikospoliisi aloittaa nyt uudet todistajien kuulemiset

Rasmus Takaluoma katosi jäljettömiin Lapualla marraskuussa 2022 – KRP tutkii tapausta 9:39
Rasmus Takaluoma katosi jäljettömiin viime marraskuussa. Katso videolta kuvia keskusrikospoliisin uusista etsinnöistä ja valvontakamerakuvia ravintolan yökerhosta Rasmuksen katoamisyöltä.

16-vuotiaan Rasmus Takaluoman katoaminen Lapualla on puhuttanut koko Suomea. Viimeinen havainto Rasmuksesta tehtiin 12. marraskuuta viime vuonna noin kello yhdeltä aamuyöllä, kun hän poistui ravintola Lapuahovin yökerhosta Tex Wilderista. 

Hänet tallennettiin viimeisen kerran valvontakamerakuviin ravintolan ulko-ovella. Todennäköisesti hän poistui ravintolasta yksin. 

Rasmus ilmoitettiin kadonneeksi 13. marraskuuta. Hän on ollut kadoksissa jo 10 kuukautta.

Pohjanmaan poliisi teki laajoja maastoetsintöjä Lapualla heti viime marraskuussa ja etsintöjä jatkettiin viime keväänä. Rasmusta on etsitty niin maastosta kuin vesistöstä.

Kaikki etsinnät ovat tähän asti olleet tuloksettomia. Kesällä Rasmuksen katoamistutkinta siirtyi keskusrikospoliisille.

KRP tekee nyt myös uusia kuulusteluja asiassa.

– Nämä kuulustelut liittyvät lähinnä todistajahavaintoihin, joita on tehty esimerkiksi katoamisyöltä. Niihin halutaan lisää tarkennuksia, tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jussi Luoto kertoo Rikospaikan haastattelussa.

Katso yllä olevalta videolta kuvia keskusrikospoliisin uusista etsinnöistä ja valvontakamerakuvia ravintolan yökerhosta Rasmuksen katoamisyöltä.

Lue myös:

    Uusimmat