Mainos

Katjan suunnitelma: Ohrakaskenmäki

Upea kivitalo! Sisäänkäynnin avaruus tekee vaikutuksen yhdessä upean, tumman laattalattian ja pesuhuoneen lasitiiliseinän kanssa. Myyntiin menevästä asunnosta on viety jo paljon huonekaluja pois, tästä johtuen asunnosta puuttuu kodikkuus ja houkuttelevuus. Lukuun ottamatta muutamaa seinää, pinnat ovat hyvässä kunnossa.

Sisäänkäynnin tärkeyttä ei voi kyllin korostaa. Aula kaipaa mattoja, tumman divaanin tai penkin, jossa voidaan istahtaa laittamaan kengät jalkaan, lipaston, jonka päälle voidaan sisään tullessa laskea kädestä postit ja avaimet, sekä muutaman suuren viherkasvin lasitiiliseinustalle. Yksi suuri, valkoinen seinä kaipaa suuren seinävaatteen tai kangastaulun pehmentämään laattalattian luomaa kovaa tunnelmaa.

Sisääntulokerroksen huone sisustetaan vanhempien makuuhuoneeksi tuomalla sinne yläkerrasta parivuode. Lisäksi huoneeseen tuodaan yöpöytä, pöytävalaisin, mattoja ja verhot pehmentämään tilaa. Sisustusväreiksi valitaan kullan-, kerman- ja lämpimän keltaisen sävyjä. Tummaa laattalattiaa tasapainottamaan tilaan tuodaan tummaa puuta olevat tuoli ja lattiavalaisin. Sängyn päätyseinä maalataan Tikkurilan silkinhimmeällä, lämpimän keltaisella J393-sävyllä.

Pesutilojen yhteydessä olevasta pukuhuoneesta poistetaan kiinteä istuin ja tilalle tuodaan kaksi tummaa rottinkista lepotuolia valkoisilla pehmustetyynyillä sekä turkoosin ja ruskean sävyinen villamatto. Takaseinä maalataan maalarinvalkoisella. Pesuhuoneen lasitiiliseinän rikkoontunut lasitiili uusitaan ja sinne asennetaan hohtavanvalkoinen kylpyamme nostamaan asunnon arvoa.

Yläkerran olohuoneeseen jätetään asukkaiden oma, lämpimänkeltainen sohva, sekä savanni-aiheinen taulu. Olohuone sisustetaan riisuttuun savanni-tyyliin. Sohvantakainen seinä maalataan lämpimän keltaisella, ikkunoihin ripustetaan täyspitkät verhot ja lattialle tuodaan häräntalja. Olohuoneen katosta lattiaan asti olevia ikkunoita korostetaan tuomalla niiden edustalle muutama korkea viherkasvi. Tilaan tuodaan myös tumma rottinkituoli ja säilytyskaluste keittiötä vasten olevalle seinälle.

Parvekkeen lattialaudoitus uusitaan. Parvekkeen kalusteet ja grilli jätetään paikoilleen.

Yläkerran makuuhuoneet kalustetaan lastenhuoneiksi. Toinen sisustetaan pinkin- ja toinen turkoosin värisin tekstiilein. Verhot, matot ja kauniisti pedatut vuoteet luovat kodikasta tunnelmaa. Molempien huoneiden takaseinät maalataan lämpimän keltaiseksi.

Lämpimällä keltaisen sävyllä ja epäsuoralla valaistuksella saadaan asuntoon kutsuva ja lämmin tunnelma, johon on ostajan helppo ihastua.

Tämän asunnon perusratkaisujen ajanmukaisuus ja tyylikkyys luo hyvät edellytykset asuntokaupalle. Onnea myyntiin!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.