Katie Holmes esitteli muusikkomiesystävänsä tyttärelleen Surille

Näyttelijä Katie Holmes ja muusikko Bobby Wooten III ovat siirtyneet suhteessaan seuraavalle tasolle.

Näyttelijä Katie Holmesin, 43, uudehko miesystävä, muusikko Bobby Wooten III, 33, on tutustunut jo Holmesin lähipiiriin ja tavannut tämän 16-vuotiaan tyttären, Suri Cruisen, lähde kertoi People-lehdelle. Suri on tytär Holmesin ex-avioliitosta näyttelijä Tom Cruisen kanssa.  

Holmes ja Wooten saivat romanssihuhut liikkeelle, kun heidän nähtiin suutelevan ja pitelevän kädestä kävelyllä 28. huhtikuuta Central Parkissa, New Yorkissa.

– Katie pitää hauskaa Bobbyn kanssa. Hän on erittäin kiltti ja onnellinen. Hän saa Katien nauramaan, lähde kertoi.

Kuukausi tämän jälkeen pari nähtiin yhdessä punaisella matolla 26. toukokuuta The Mothin 25-vuotisjuhlagaalassa Spring Studiosissa, New Yorkissa. Wooten luovutti tuolloin yhteistyökumppanilleen, säveltäjä David Byrnelle, palkinnon.

Aiemmin tässä kuussa Holmes ja Wooten tulivat yhdessä Tribecan elokuvajuhlille, jossa Alone Together -elokuva sai ensi-iltansa. Holmes on käsikirjoittanut ja ohjannut elokuvan ja myös näytteli siinä.

Tällä hetkellä Wooten III on mukana basistina Broadwaylla pyörivässä Moulin Rouge! -musikaalissa.

Holmes oli aiemmin naimisissa Cruisen kanssa 6 vuotta ennen kuin he erosivat vuonna 2012. Holmes oli yhdessä useita vuosia näyttelijä Jamie Foxxin kanssa, mutta pari erosi vuonna 2019. Ennen Wootenia Holmes seurusteli kokki Emilio Vitolo Jr:n kanssa kahdeksan kuukautta ennen kuin suhde päättyi huhtikuussa 2021.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat