Kate Moss suunnitteli uuden laukkumalliston – katso kuvat!

Huippumalli Kate Moss on suunnitellut uuden laukkumalliston ensi syksyksi.

Huippumalli Kate Mossin, 38, ura muotisuunnittelijana on osoittautunut onnistuneeksi kokeiluksi.

Moss on suunnitellut Longchampille ensi syksynä myyntiin tulevan laukkumalliston, joka on yhtä trendikkään eläinkuosin leikkiä. Mossin suunnittelemissa laukuissa hallitsee sekä turkis, että käärmeennahkaa mukaileva materiaali. Värejä Moss on hakenut tuoreeseen mallistoonsa vastaväreistä: laukkuja löytyy sekä punaisina että vihreinä.

Mossin kokeilu lyödä hynttyyt yhteen arvostetun Longchamp-laukkumerkin kanssa on selvästi tuottanut toivottua tulosta, sillä vuonna 2010 aloitettu yhteistyö jatkuu yhä. Moss ei olekaan enää aivan untuvikko muotisuunnittelun saralla.

Vuosia muotimaailman parhaiten ansaitsevien huippumallien joukkoon lukeutunut Moss kokeili ensimmäisen kerran siipiään muotisuunnittelijana vuonna 2007. Tuolloin Moss suunnitteli suositulle brittiläiselle Topshop-ketjulle oman vaatemallistonsa. Mallistoon kuului myös laukkuja, kenkiä ja vöitä.

Moss on ollut viime vuosina aktiivinen suunnittelijana myös muualla kuin muodin saralla. Coty-brändin kanssa yhteistyössä Kate Moss lanseerasi suunnittelemansa hajuveden.

Moss oli aktiivisesti mukana ensimmäisen vaatemallistonsa markkinoinnissa tavoin, jotka hän parhaiten taitaa: huippumalli poseerasi mallistonsa helmi yllään näyteikkunassa ennen kuin vaatteita ja asusteita ryhdyttiin myymään liikkeissä.

Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images, Heli Kuitunen

Lähde: Wikipedia

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja