Kate joutui "prinsessakouluun" välttääkseen Dianan kohtalon

Cambridgen herttuatar Catherine joutui kuninkaallisen koulutukseen, jotta ei kärsisi samaa kohtaloa kuin prinsessa Diana.

Cambridgen herttuatar Catherine valmistautuu kuninkaalliseen elämään ja edustustehtäviin huolella. Englannin kuningasperheen uuden tulokkaan ei tahdota kohtaavan samoja ongelmia kuin prinsessa Diana aikoinaan.

Diana oli vasta 20-vuotias avioituessaan prinssi Charlesin kanssa ja joutuessaan hurjaan mediamyllytykseen. Diana kertoi kärsineensä kovasti joutuessaan selviytymään kuninkaallisesta elämästä ilman tukea tai opastusta.

Pitkä prinsessakoulu

Nyt Englannin hovi on päättänyt laittaa herttuatar Catherinen, 30, kunnolliseen "prinsessakouluun" ennen kuin hän pääsee kunnolla tekemään töitä. Cambridgen herttuatar on tavannut useita maan korkea-arvoisia virkamiehiä sekä kulttuuri- ja media-alan ammattilaisia oppiakseen edustamaan kuninkaallista perhettä oikein.

Catherine on edustanut prinssi Williamin vierellä huhtikuusta lähtien, jolloin pari avioitui. Tuleva kuningaspari teki muun muassa pitkän vierailun Yhdysvaltoihin. Catherinelle on määrätty virallisia edustustehtäviä kuitenkin vain yksi kuukaudessa, jotta hän saa aikaa totutella uuteen elämäänsä.

– Herttuatarta informoidaan siitä miten valtio ja sen instituutiot toimivat. Hän oppii myös enemmän kulttuuri- ja mediaorganisaatioista sekä valtiollisista organisaatioista. Tämä prosessi kestää muutamia kuukausia.

Hovin mukaan Cambridgen herttuattaren tulevat tehtävät määritellään tarkemmin myöhemmin.


MTV3 Helmi

Kuva: Getty Images

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja