Katariina Kaitue järkyttyi Varpu-myrskyn tuhoista – tämä surullinen näky odotti kotipihalla

Katariina Kaitue mukana uutuusohjelmassa - valitsi parikseen armeijan leivissä työskentelevän esikoispoikansa 6:13
Katariina Kaitue ja hänen upseeripoikansa Benjamin nähdään Amazing Race -ohjelmassa tänä syksynä. He kertovat, millaista oli kisata yhdessä paineen alla.

Näyttelijä Katariina Kaitue havahtui Varpu-myrskyn tuhoihin omalla pihallaan Helsingissä. Kaitue kertoo, millaiset tuhot myrsky sai aikaan. Puita kaatui myrskytuulissa ympäri Helsinkiä. 

Näyttelijä Katariina Kaitue vastaa puhelimeen vietyään juuri autonsa autokorjaamoon, sillä hänen autonsa joutui tänään Varpu-myrskyn uhriksi.

Kaituetta odotti aiemmin päivällä yllättävä ja järkyttävä näky kotonaan helsinkiläisellä omakotitaloalueella, kun hänen autonsa oli jäänyt valtavan kokoisen koivun alle Varpu-myrskyn seurauksena.

Iso, iso koivu oli kaatunut talon edessä auton päälle. Myrsky oli sen verran raju, Kaitue kertoo

Auton katto meni sisään ja takaikkuna lensi paineesta ulos. Myös viereinen auto jäi puun alle.
 

Auton kohtalo on vielä epäselvä. Seuraavaksi Kaitue aikoo ottaa yhteyttä vakuutusyhtiöön.

Saa nähdä, pitääkö tässä lähteä autokaupoille, vai saadaanko tuosta vielä kelpo auto.

Kaitue kiittelee sitä, että tilanteessa säästyttiin henkilövahingoilta. 

Tärkeintä on, ettei kellekään ihmiselle käynyt kuinkaan. Tämä tilanne vain todistaa jälleen sen, että koskaan ei tiedä, mitä päivä tuo tullessaan, Kaitue kuittaa.

Yhteinen tv-seikkailu esikoisen kanssa

Kansallisteatterin lavalla useammassakin eri näytöksessä syksyllä esiintyvä Kaitue nähdään pian myös Nelosella alkavassa Amazing Race -ohjelmassa, jossa hän kisaa yhdessä esikoispoikansa, Puolustusvoimien upseerin Benjaminin kanssa.

Kaitue kertoo saaneensa jo nyt paljon palautetta osallistumisestaan ohjelmaan.

Monet ovat kommentoineet, että olet hullu! Kaitue naurahtaa.

Useat tuttavani ovat todenneet, etteivät olisi itse uskaltaneet lähteä ohjelmaan, mutta itse ajattelen sen niin, että tärkein hetki on juuri se, kun teet päätöksen lähteä mukaan että uskallat heittäytyä uusiin haasteisiin. 

Kaitue kertoo olevansa hyvin iloinen päätöksestään.

Elämä pitää nähdä mahdollisuuksien kautta. Ja oli myös ihanaa viettää yhteistä aikaa jo aikuisen lapseni kanssa. Kun sellainen mahdollisuus tulee, siihen tilaisuuteen pitää aina tarttua.

Kaitue heittäytyi rohkeasti myös Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaan viime vuonna.



Tanssinopettaja Anssi Heikkilän kanssa kisannut Kaitue kertoo katsovansa uutta kautta suurella mielenkiinnolla.

Muistan hyvin sen jännityksen, joka iskee aina ennen suoraa lähetystä, joten tiedän hyvin, miltä tämän kauden kilpailijoista tuntuu.

Katso yllä olevalta videolta Katariina Kaitueen ja hänen esikoispoikansa Benjaminin tuoreet mietteet Amazing Race -ohjelman tuomista haasteista äiti-poika -suhteeseen.
 

 

Lue myös:

    Uusimmat