Kataisen muodonmuutos: Näin Jyrki-boysta tuli trendihai!

Aiemmin epäistuvissa puvuissa, homssuisessa tukassa ja nörttilaseissa viihtynyt Kokoomuksen puoluejohtaja Jyrki Katainen, 36, on tehnyt täydellisen muodonmuutoksen trendisetteriksi.

Vuonna 1996 yleisesti tietoisuuteen Kokoomuksen eurovaaliehdokkaana noussut yhteiskuntatieteiden maisteri Katainen sai nopeasti lempinimekseen Jyrki-boy. Ja aika poikamaiselta opettajan sijaisuuksia tehnyt mies näyttikin.

Vieressä Jyrkistä tällä viikolla otettu kuva, jossa nähdään uusi hiustyyli, ruskettunut olemus ja rento paita ilman solmiota. Huomaa myös oikean käden nimettömän iso kultasormus.

Katainen säväytti uudessa rennossa tyylissään jo heinäkuun puolivälissä Porissa MTV3:n SuomiAreena-tapahtumassa.

Jyrki on vuosien kompuroinnin jälkeen oppinut käyttämään pikkuhiljaa tyylikkäitä, valtavirrasta poikkeavia kravatteja.

Katainen on säväyttänyt eduskunnassa silloin tällöin herraskaisessa liivipuvussa.

Mutta ne tyylimokat...

Siilinjärveläinen Jyrki toimi ennen eduskuntauraansa Kansallisen sivistysliiton koulutussuunnittelijana. Eduskuntaan hän nousi vuonna 1999. Järkyttäviä tyylejä vuosituhannenvaihteesta yhdistää hirveät kravatit ja erittäin epäistuvat puvut.

Kataisen tyylimokailut tosin jatkuivat 2000-luvun puolelle. Pukupaita t-paidalla ja klubitakilla, epäistuvat farkut ja lyhythihainen kauluspaita, joka pitäisi ympäri maailmaa kieltää lailla.

Rentoa ulkoilutyyliä

Siilinjärven kunnanvaltuustoon vain 22-vuotiaana noussut mies rakastaa myös muiden puoluejohtajien tapaan näyttäytyä mahdollisimman rentona ja urheilullisena julkisuudessa.

Kataisen ulkoiluvaatteissa on vieläkin parantamien varaa. Jyrkin olisi ehkä ihan hyvä oppia, että pitkän mustan takin kanssa ei laiteta kaulaan halpis-kaulahuivia. Ja että ehkä olisi parempi, jos metsästysvaatteet jätetään täysin sinne metsään tai suomenruotsalaisten päälle.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat