Kasvisravintolan omistaja murhasi miehen ja yritti hävittää ruumiin kaamealla tavalla – asiakkaille syötettiin ihmisen lihaa

Bankokilaisen kasvisravintolan asiakkaat hämmästyivät löydettyään keitostaan lihapaloja. Hämmästys muuttui kauhistukseksi, kun selvisi, mistä lihasta oli kyse.

Ravintolan asiakkaat eivät ensin tunnistaneet lihan laatua, mutta ilmoittivat viranomaisille, että kasvisravintolassa tarjotaan sinne kuulumatonta ruokaa.

Asiasta kirjoittavan Newsweekin mukaan poliisi ja terveysviranomaiset tutkivat asiaa ja saivat selville, että keitossa oli ihmisen lihaa. Jatkotutkimukset osoittivat, että asiakkaille syötettiin kadonneeksi ilmoitettua 61-vuotiasta miestä. Mies oli ollut asiakkaana ravintolassa. Hänen jäänteensä löytyivät ravintolan verisestä keittiöstä.

Prasit Inpathom oli ollut ravintolan asiakkaana pari viikkoa sitten. Hän oli joutunut riitaan ravintolan omistajan kanssa. Sen jälkeen mies oli surmattu ja jäänteitä yritettiin hävittää syöttämällä niitä kasvisravintolan asiakkaille.

Poliisin mukaan surmasta epäilty ravintolan omistaja on hävinnyt teille tietymättömille.

Lue myös:

    Uusimmat