Kasperi Kapanen kertoo puhelustaan Toronto Maple Leafsin jättäneelle Leo Komaroville: "Mitä sinä oikein teet?"

NHL-seurat ovat vähitellen aloittaneet valmistautumisen kohti uutta kautta. Myös Toronto Maple Leafsin Kasperi Kapanen on palannut jälleen takaisin Kanadaan.

Maple Leafsin pukukopissa on kuitenkin tapahtunut pieniä muutoksia, sillä kesällä rajoittamattomaksi vapaaksi agentiksi tullut Leo Komarov on jättänyt seuran ja siirtynyt pelaamaan New York Islandersiin.

Kapanen on kertonut TSN:n urheilutoimittajalle Kristen Shiltonille näkemyksiään Komarovin siirrosta. Shilton kirjoittaa keskustelusta Twitter-tilillään.

– Kasperi Kapanen sai tietää Komarovin lähdöstä Twitteristä ja soitti hänelle kysyen: "Mitä sinä oikein teet?" Nyt Leafsin suomalaisuusaste on ihan pielessä: "Meiltä lähti suomalainen, ja sitten jengiin taisi tulla pari ruotsalaista lisää, joten en oikein pidä tästä asetelmasta. Se on erittäin huono juttu. Erittäin huono", veisteli Kapanen Shiltonille oletettavasti kieli poskessa.

NHL:n runkosarja alkaa lokakuun alussa. Maple Leafs onnistui hankkimaan kesällä tähtihyökkääjä John Tavaresin, jonka tulo on nostanut joukkueen osakkeita merkittävästi monien NHL-asiantuntijoiden silmissä.

Lue myös:

    Uusimmat