Käsittämätön huijaus: Nainen salakuvasi miehiä, keksi itselleen Instagram-poikaystävän

Hannah Smothers loi itselleen parisuhteen vain Instagram-kuvia jakamalla.

Ah, nuori rakkaus! Vai onko sittenkään? Mihinkään ei enää voi luottaa – ei edes valokuviin.

Hannah Smothers kirjoittaa "huijauspoikaystävästään" Cosmopolitan-lehdessä. Smothers loi itselleen parisuhteen jakamalla salamyhkäisiä Instagram-kuvia, joissa vihjattiin, että hän on aamupalalla ja treffeillä jonkun kanssa.

– Huijauksen avain on sen pitkäikäisyydessä. Pohjatyötä täytyy tehdä ajoissa, jotta seuraajasi uskovat, että nappasit itsellesi poikakaverin, Smothers kuvaa.

Aloita vihjailevalla kuvalla

Hän kehottaa postaamaan ensiksi hienovaraisen vihjekuvan esimerkiksi brunssilta. Tavoitteena on uskotella seuraajille, että on juuri tavannut jonkun ihanan. Kuva ei todennäköisesti aiheuta ”mikä mies?!”-viestejä, koska kyse on ensimmäisestä vihjeestä.

Seuraava otos on kukkalähetys-kuva. Salainen henkilö lähettää sinulle kukkia töihin. Kuvaa ne. Smothers kirjoitti oman kuvansa saatetekstiksi, että joku "ei-ällöttävä henkilö" lähetti hänelle kukkia.

Seuraavaksi ollaankin jo treffeillä, ja sinä kuvaat olutta. Smothersin mukaan syy tähän on, että miehet juovat olutta! Kuvan laatu ei ole tärkeää – Smothers sai sydämiä hämärästi valaistuun otokseensa lähinnä siksi, että on viettämässä iltaa mysteerimiehen kanssa. Tämä on myös ensimmäinen kuva, joka sai Smothersin ystävät utelemaan miehen perään.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Käsikkäin – ainakin melkein

Seuraavaksi Smothers jakoi kuvan, jossa hänen ja "uuden rakkaan" kädet pitelevät yhdessä junan tangosta kiinni. Kyseessä on luonnollisesti jonkun kanssamatkustajan salakuvattu käsi, mutta kuvateksti antoi ymmärtää, että Smothers on rakastunut.

Jopa Smothersin isoäiti reagoi "rakkautta junassa" -kuvaan ja kyseli, kehen lapsenlapsi on rakastunut.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Smothers jatkoi samaan tapaan: hän salakuvasi satunnaisen, kahviaan nauttivan miehen kahvilassa niin, ettei miestä voinut tunnistaa otoksesta. Seuraajat uskoivat miehen olevan Smothersin uusi rakkaus.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Viimeinen sinetti huijaukselle oli kuva, jonka Smothersin ystävä otti hänestä ravintolassa. Smothers halusi jakaa otoksen, jonka on ottanut joku muu. Illallista voi helposti pitää uuden murusen ottamana, romanttisena otoksena treffeistä.

Lopulta Smothers paljasti huijauksen seuraajilleen, kuvamuodossa tietenkin. Salasuhde meni täydestä naisen seuraajiin ja kavereihin. Oletko sinä varma, että some-ystävilläsi on niin paljon sutinaa kuin he antavat ymmärtää?

Entä mitä miesten päässä liikkuu? Se selviää näiltä videoilta:Lue myös:

    Uusimmat