Mainos

Karvalakki heiluen maantiellä luistelleet isännät ilahtuivat huikean videonsa suosiosta: "Hienoa, että asia nousee keskusteluun”

0:16

Vieremäläiset maanviljelijät halusivat osoittaa kuvaamallaan videolla, kuinka vaarallisessa kunnossa hiekoittamattomat jäiset tiet ovat. Videon suosio tuli kuitenkin yllätyksenä.

Lassi Heiskanen luistelee karvalakki heiluen hokkarit jalassa hurjaa vauhtia pitkin jäistä Kauppilanmäentietä. Heiskasen naapurin Ahti-Pekka Vornasen ja hänen poikansa Tommi Vornasen kuvaama video on lähtenyt leviämään sosiaalisessa mediassa ja noussut tänään Pohjoismaiden katsotuimpien videoiden joukkoon.

Miehet haluavat videollaan nostaa esiin sen, kuinka vaarallisessa kunnossa jäiset tiet ovat, kun niitä ei ole hiekoitettu lainkaan. Tien pinta on niin liukas, että sitä pitkin pystyy vaikka luistelemaan.

Videon suuri suosio tuli kuitenkin yllätyksenä.

– On se yllätys, mutta tuo on hieno juttu, että asia nousee keskusteluun, Ahti-Pekka Vornanen sanoo.

Vornanen sanoo keskustelleensa teiden huonosta hoidosta myös paikkakunnalla vaikuttavien yritysten johtoportaan kanssa, sillä tehtaiden työntekijät joutuvat päivittäin ajamaan Vieremän liukkaita teitä pitkin töihin.

– He ovat samaa mieltä siitä, ettei tällainen peli vetele. Mitenkä täällä voidaan bisnestä tehdä, jos työntekijät eivät voi turvallisesti tulla töihin.

Vornanen toivoo, että asiaan saataisiin muutos ja hiekoitusasiat saataisiin kuntoon.

– En minä ymmärrä, että henkensä kaupalla pitää tuolla tien päällä liikkua.

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.