Karu paljastus Princen viime hetkistä – valvoi kuusi päivää putkeen ennen kuolemaansa

Princen lanko kertoo tähden tehneen 154 tuntia töitä juuri ennen kuolemaansa.

Pop-legenda Prince, 57, tuhkattiin perjantaina ruumiinavauksen jälkeen Minnepolisissa lähipiirinsä läsnä ollessa.

Princen kotona Paisley Parkissa pidettiin lauantaina pienimuotoinen ja yksityinen muistotilaisuus, johon osallistuivat laulajan perhe, ystävät ja yhtyeen jäsenet.

Prince oli eläessään Jehovan todistaja, joten hänen hautajaisensa tuli järjestää viikon sisällä kuolemasta.

Princen siskon Tyka Nelsonin aviomies Maurice Phillips kertoi tähden talolle kerääntyneille faneille, ettei Prince ollut nukkunut kuuteen ja puoleen päivään ennen kuolemaansa. Phillipsin lausunnosta kertovat useat mediat, kuten Mirror ja Daily Mail.

– Hän työskenteli 154 tuntia putkeen. Olin hänen kanssaan viime viikonloppuna. Hän oli hyvä lanko, Phillips kommentoi Princen kodin ulkopuolelle kerääntyneille faneille.

Pitkä unettomuusjakso ei sovi yhteen sen kanssa, että hänen uskotaan syöneen suuria määriä vahvaa Percocet-kipulääkettä.

Princen uskotaan myös ottaneen yliannostus Percocettia viisi päivää ennen kuolemaansa, minkä takia hänen yksityiskoneensa joutui laskeutumaan yllättäen. Virallisesti koneen tiedotettiin laskeutuneen, koska hänen flunssaoireensa olivat pahentuneet.

Joissakin tapauksissa Percocetin käyttäjät ovat kuitenkin kertoneet lääkkeen vaikuttavan piristävästi. Erityisesti, jos sitä on käytetty yhdessä muiden lääkkeiden kanssa.

Princen entiseksi huumediileriksi ilmoittautunut mies kertoi lauantaina, että tähti oli ollut koukussa opiaatteihin yli 25 vuoden ajan.

Prince löydettiin kotitalonsa hissistä elottomana viime torstaina.

"Emme epäile itsemurhaa"– Näin poliisi kertoi Princen kuolemasta tiedotustilaisuudessa 1:51

Lue myös:

    Uusimmat