Maskinsa heivannut Kylian Mbappe ei selitellyt Ranskan EM-pettymystä – lyhytsanainen vihjaus voinnistaan: "Minun täytyy levätä"

Espanja marssi komeasti EM-finaaliin – Alvaro Morata koki kovia loppuvihellyksen jälkeen 2:04
Espanja kaatoi Ranskan ja eteni jalkapallon EM-kisojen finaaliin.

Ranskan supertähti Kylian Mbappe ei hakenut tekosyitä tappioon päättyneen EM-välierän jälkeen.

Ranskan taival jalkapallon EM-kisoissa päättyi välieriin, kun se hävisi tiistaina Espanjalle maalein 1-2. Ranska aloitti ottelun pirteästi ja siirtyi aikaisessa vaiheessa johtoon, mutta Espanja käänsi ottelun lopulta itselleen.

Ranskan supertähti Mbappe ei selitellyt joukkueensa tappiota median edessä.

– En tiedä, puuttuiko meidän pelistämme paljon, mutta sen verran kuitenkin, ettemme päässeet finaaliin. He pelasivat paremmin kuin me, joten he ansaitsivat päästä finaaliin, Mbappe toteaa Marcan mukaan.

– Epäonnistuimme tässä turnauksessa. Halusimme olla Euroopan mestareita, emmekä ole. Sellaista jalkapallo on. Meidän on jatkettava eteenpäin, Mbappe jatkaa.

Henkilökohtaisella tasolla Mbappen EM-turnaus sujui vaisusti. Ranskalaistähti mursi avausottelussa nenänsä ja joutui vammansa jälkeen pelaamaan kasvomaskin kanssa. Tiistaisessa välierässä Mbappe pelasi kuitenkin jo ilman maskiaan.

– En nähnyt hyvin sen kanssa. Olin niin kyllästynyt kasvomaskiin, joten kysyin lääkäriltä, voinko pelata ilman maskia. Hän sanoi, että voin tehdä, mitä haluan. En kadu sitä, Mbappe kertoo.

Mbappe ei halunnut ottaa kantaa, kuinka paljon kisojen alussa saatu nenävamma vaikutti hänen peliesityksiinsä. 

– Välillä olet hyvä ja välillä et. En ollut hyvä ja me lähdimme kotiin. Niin yksinkertaista se on. Vuosi on ollut pitkä, ja lähden nyt lomalle lepäämään, mikä tekee minulle hyvää. Minun täytyy levätä. Sen jälkeen lähden aloittamaan uutta elämää, Mbappe sanoo.

Mbappe on ensi kaudella uuden haasteen edessä, kun hän jatkaa uraansa Real Madridissa.

Lue myös:

    Uusimmat