Kärppien Ville Leskinen oli erittäin lähellä maali- ja pistepörssin voittoa – "Pari kertaa katsoin pelin aikana, paljonko KooKoolla on peli"

Liigan piste- ja maalipörssin voitosta taistellut Kärppien Ville Leskinen joutui antautumaan KooKoon Malte Strömwallille dramaattisesti viime hetkillä.

Runkosarjan päätöksessä 3–4-jatkoaikatappion KalPalle kärsineiden oululaisten kauden ykköstykki keräsi otteluun tehot 1+1, joilla hän nosti kauden loppusaldokseen 29+28=57.

Se ei kuitenkaan riittänyt, kun Strömwall iski samaan aikaan Mikkelissä Jukurien verkkoon kaksi maalia, joista ratkaisevan dramaattisesti jatkoajan viimeisellä minuutilla. Näin ollen molemmat pörssit menivät ruotsalaishyökkääjän nimiin tehoin 30+27=57.

– Joo just kuulin tämän. Ihan hyvä vääntö saatiin aikaiseksi. Olisihan tuo tietysti ollut hauska voittaa, mutta nyt kävi näin, Leskinen harmitteli.

Tehokas laitahyökkääjä myönsi, että kiivasta pistetaistelua ei pystynyt täysin ottelussa sivuuttamaan. Etenkin, kun runkosarjan ylivoimaisen voiton jo aikoja sitten varmistaneella Kärpillä ei ollut Kuopiossa suurempia panoksia.

– Kyllähän se vähän oli mielessä. Pari kertaa katsoin pelin aikana, paljonko KooKoolla on peli, Leskinen myönsi.


Lue myös:

    Uusimmat