Kärppien Marko Anttila jatkoi HPK:n tappioputkea – selviytymistaistelu ei onnistunut

Kärpät tekee 3-4 maalin 1:06
Video: Marko Anttila naulaa jatkoajalla Kärpille voittomaalin

Siipirikkoinen HPK antoi Liigan perjantain kotipelissä kaikkensa, oli lähellä kolmea sarjapistettä, mutta lopulta kaatui Marko Anttilan jatkoaikaosumaan. Kärpät kukisti Kerhon 4–3 ja jatkoi HPK:n tappioputken viiden ottelun mittaiseksi.

– Tiivistunnelmainen peli, jossa oli paljon kamppailua. Nousimme kolmannessa erässä tasoihin. Jatkoaika on monesti arpapeliä, sanoi Kärppien valmennusryhmästä Ville Mäntymaa.

David Rundblad ja Joonas Kemppainen nostivat Kärpät päätöserässä kahden maalin takaa tasoihin ja jatkoajalle.

Belgiassa syntynyt, maajoukkuejalkapalloilija Juha Reinin poika Julius Reini, 22, teki uransa ensimmäisen liigamaalin toisessa erässä. Kauden aiemmissa 15 pelissä HPK:n Reini oli saalistanut 4 (0+4) tehopistettä.

Kausilla 1998–2001 Ässissä ja Jokereissa kiekkoillut saksalaishyökkääjä Jan Benda on myös Belgiassa syntynyt ja liigassa maalannut pelaaja.

– Aloitimme hyvin. Ensimmäinen oli parasta peliä. Kolmas erä oli selviytymistaistelua. Ihan ei selviydytty. Lauantaille on otettava enemmän oppia ensimmäisestä erästä kuin viimeisestä, sanoi HPK:n valmennusryhmästä Joonas Tanska, joka tuurasi sairastuvalla ollutta päävalmentaja Jarno Pikkaraista

Lue myös:

    Uusimmat