Kärppien loukkaantunut tshekkihyökkääjä otti kantaa romuluisen Ben Bloodin vähättelevään kritiikkiin – Tappara-puolustajalta tyly vastaus: "Te rotat tiedätte"

Tapparaa vastaan pelatussa ottelussa lokakuun puolivälissä loukkaantunut Kärpät-tähti Radek Koblizek ja Tappara-puolustaja Ben Blood käyvät tiukkaa sanasotaa Twitterissä.

Koblizek loukkaantui 12. lokakuuta pelatussa Kärppien ja Tapparan välisessä ottelussa, kun Tuukka Mäntylä taklasi rajusti tshekkitaituria päähän. Mäntylä sai tilanteesta 5+20 minuutin rangaistuksen sekä lisäksi seitsemän ottelun pelikiellon.

Kovaotteinen Tappara-puolustaja Blood otti taklaukseen kantaa Twitterissä heti seuraavana päivänä rajuin sanoin.

– Hän taklaa häntä puhtaasti olkapäällä rintaan. Äijä nousee ylös välittömästi, katsoo tuomaria, näkee hänen kätensä ylhäällä ja aloittaa filmaamaan. Erittäin intensiivinen ja tasainen peli, antakaa miesten pelata, Blood kritisoi Koblizekia Twitterissä.

22-vuotias Koblizek on ollut sivussa taklauksesta lähtien. Tshekkihyökkääjä otti kantaa Bloodin taannoisiin kommentteihin lauantaina Twitterissä.

– Kuoma, en ole pelannut kahteen viikkoon. Vieläkö minä näyttelen? Koblizek kummastelee Twitterissä.

Blood ei Koblizekin viesteistä hetkahtanut, vaan jatkoi tshekkihyökkääjän tylyttämistä.

– Mene eteenpäin veli. Paskajuttuja sattuu. SM-liigan maailmansota on aito. Hengitä pussiin päivän aikana, hiilidioksidi auttaa sinun aivojasi paranemaan. Se on tiedettä. Olen varma, että te superviisaat Kärpät-rotat tiedätte sen jo, Blood kirjoitti hetkeä myöhemmin poistetussa viestissään.

Ben Blood on SM-liigauransa aikana aiheuttanut kohua niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin. Kovista peliotteistaan tunnettu jenkkipuolustaja on kerännyt SM-liigassa urallaan peräti 559 jäähyminuuttia. 

Lue myös:

    Uusimmat