TPS:n heikko alkukausi sai jatkoa lähes tyhjässä hallissa – seurapomo: ”Päävalmentaja ei ole pelkästään vastuussa”

TPS:n toimitusjohtaja Santtu Jokinen perkaa seuran epävakaata alkukautta:"Meillä on monta osa-aluetta, missä voimme olla parempia" 2:56
Pääkuvan videolla Santtu Jokisen koko haastattelu.

Turun Palloseuran synkkä alkukausi sen kuin vain jatkui, kun SaiPa nousi kahden maalin tappioasemasta 2-3-voittoon Turussa. Jälleen kerran Turun jäähalli ammotti tyhjyyttään. 

Liigan sivuilla ilmoitettu 3912 katsojaa on saanut monet ihmiset hämilleen sosiaalisessa mediassa. Heidän mielestään SaiPa-ottelussa oli reilusti vähemmän katsojia seuraamassa lauantai-illan koitosta. 

TPS:n katsojamäärät ovat olleet erittäin alhaisia läpi alkukauden. TPS:n vaikea alkukausi näkyy. 

– Urheilullisesti emme ole menestyneet sillä tavalla, kuin olisimme halunneet. Katsojamäärissä olemme alla sen tavoitteen, jonka olemme itse asettaneet, TPS:n toimitusjohtaja Santtu Jokinen kommentoi MTV Urheilulle. 

Jokinen näkee, että katsojamäärät lähtevät nousuun, kun TPS alkaa voittaa otteluita. 

– Helpoin on tietysti voittava jääkiekko. Kun joukkue alkaa pärjäämään, alamme voittamaan ja etenkin kotipelejä alamme voittamaan, kyllä se alkaa näkyä katsojamäärissä. Meillä on monta osa-aluetta, missä voimme olla parempia.

– Yhtenä esimerkkinä viestintä tulee olemaan sellainen, johon panostamme entistä enemmän, Jokinen tarkensi. 

TPS:ssä on kuohunut läpi alkukauden. Jonne Virtasen tapaus pysyi otsikoissa syyskuussa, lokakuussa puolestaan on noussut otsikoihin TPS:n otteet kaukalossa sekä urheilutoimenjohtajan Antero Niittymäen irtisanoutuminen. 

Myös joukkueen päävalmentaja Kalle Kaskinen on ollut kritiikin kohteena. 

– Ei tässä ole pelkästään päävalmentaja vastuussa. Kyllä se on pelaajat, valmennustiimi, koko urheilujohtoryhmä, meidän urheilutoimi ja tietysti seurajohto. Kyllä me yhdessä kannamme tämän vastuun, Jokinen painotti. 

Onko teillä vankka usko siihen, että pelaajat ovat vielä täysin Kaskisen takana?

– Pelaajien luottamus katsotaan seuraa kohti. Samoin, kun valmentajat – se on luottamus seuralle. Aina seura edellä teemme töitä, Jokinen vastasi. 

Katso pääkuvan videolta Jokisen koko haastattelu.

Lue myös:

    Uusimmat