Kärppien ja IFK:n ottelu oli kuumaverinen – Jani Hakanpää otti yhteen järkälepakin kanssa: "Vaihdoimme kuulumiset"

Oulun Kärpät otti revanssin Helsingin IFK:sta lauantai-iltana Helsingissä, kun se voitti 5-2-lukemin. Kärppien puolustaja Jani Hakanpää pääsi ottelun jälkeen vaihtamaan kuulumisia IFK:n Joe Finleyn kanssa.

Katso pääkuvan videolta Tulosruudun kuvaa kierroksen huippuhetkistä!

Finley tuuppi aloituksen jälkeen ottelun loppuhetkillä Kärppien Teemu Kivihalmetta. Hakanpää ampaisi puolustamaan joukkuekaveriaan ja vaihtoi Finleyn kanssa muutamat iskut. 

– Vaihdoimme kuulumiset, ei siinä sen kummempaa, Hakanpää kuittasi tilanteen MTV Sportille. 

IFK ja Kärpät kohtasivat lauantaina toisena iltana peräkkäin. Perjantaina IFK oli vahvempi 6-5-lukemin, mutta lauantaina Kärpät kuittasi ja otti 5-2-voiton. 

Molemmat ottelut olivat kuumaverisiä. Hakanpää olikin sitä mieltä, että ottelut toivat hieman pudotuspelitunnelmaa keskelle marraskuun harmautta.

– Varmasti vähän, kumminkin pelasimme peräkkäisinä päivinä samaa jengiä vastaan. Se varmaan herättää pienen playoff-tunnelman.

Hakanpää oli tyytyväinen lauantai-illan antiin. 

– Tiukkaa vääntöä, tasainen kamppailu, paljon tunnetta ja hieno lauantai-illan kiekkoviihde pelaajille ja katsojille.

26-vuotias puolustaja pääsi itse tekemään toisen erän alkuhetkillä Kärppien toisen maalin. Hakanpäälle osuma oli tämän kauden toinen. 

Isokokoinen puolustaja on tehnyt yhteensä viisi pistettä tällä kaudella.

Niemelän Mikko piti kiekon hyvin alueella ja meidän nuoret taiturit (Rasmus) Kupari ja (Aleksi) Heponiemi pelasivat sen minulle keskelle ja pääsin laukaisemaan, Hakanpää kertasi maaliaan. 

Kärpät jatkaa kauttaan ensi viikolla, kun se kohtaa perjantaina KooKoon Kouvolassa.




 

Lue myös:

    Uusimmat