Kärppien ihmeveljekset ja Jesse Puljujärvi laittoivat rytinäksi – Ilves roikkuu köysissä

Oulun Kärppien 16-vuotias ihmejuniori Aatu Räty iski Liiga-uransa ensimmäisen maalin lauantain kierroksen alkuhetkillä Ilvestä vastaan.

Avauserää oli pelattu vasta reilut kaksi minuuttia, kun Tapparaa vastaan debytoinut Aatu Räty iski Shaun Heshkan syötöstä pääsarjauransa ensimmäisen.

Torstaina jo Tampereella säväyttäneet veljekset jatkoivat tuhojaan muutamaa minuuttia myöhemmin, kun 18-vuotias Aku Räty iski Aatun syötöstä kauden toisen osumansa.

Ilveksen katastrofialku synkkeni ajassa 4.56, kun Mika Pyörälä lisäsi kotijoukkueen johdon lukemiksi 3-0. Maalivahti Ville Kolppanen vaihtui samassa Lukas Dostaliin.

Jesse Puljujärvi vastasi Kärppien neljännestä osumasta ajassa 7.53 Juho Lammikon ja Pyörälän syötöistä. Kärpät johtaa ottelua avauserän jälkeen 5-0.

Juttua muutettu kello 17.57: Kerroimme ensin virheellisesti, että ottelu pelataan Tampereella.