Kärpät päätti CHL:n lohkovaiheen voitokkaasti – tshekkitaituri nousi ratkaisijaksi

Kärppien Koblizek ratkaisee ottelun voittolaukauskilpailussa 0:23

Kärpät kukisti Mountfieldin voittomaalikisan jälkeen 4-3 CHL:n lohkovaiheen päätösottelussa.

Kärpillä ei ollut ottelussa enää panosta, sillä se oli varmistanut lohkovoittonsa jo ennen ottelua.

Kotijoukkue Mountfield sai otteluun hyvän alun, kun se iski kiekon kahdesti Jussi Rynnäksen selän taakse avauserässä. Jani Hakanpää avasi kuitenkin vielä samassa erässä Kärppien maalihanat.

Toisessa erässä Julius Hermosen komea läpiajomaali toi Kärpät tasoihin. Päätöserässä Radovan Pavlik vei isännät jälleen johtoon, mutta Otto Karvisen osuma venytti ratkaisun jatkoajan kautta aina voittomaalikisaan asti.

Voittomaalikisassa Kärppien ratkaisijaksi nousi Radek Koblizek, joka onnistui kisassa kahdesti maalinteossa.

Kärpät tasoihin Hermosen läpiajomaalilla 1:05

Hakanpää tuo Kärpät maalin päähän 0:49