Mainos

Kärpät-luotsi mystisenä tähtihyökkääjän poissaolosta – "Täällä tapahtuu kaikenlaista"

17:00

Kärppien päävalmentaja Mikko Manner oli mystinen hyökkääjä Ville Leskisen äkillisestä poissaolosta Tapparaa vastaan pelatun voittoisan toisen finaaliottelun jälkeen.

Videolla huippuhetket Tapparan ja Kärppien välisestä toisesta finaaliottelusta.

Kärpät nousi komeasti 1-2-tappioasemasta voittoon. Mannerin mukaan vaihtopenkillä pyrittiin antamaan yksinkertaisia ohjeita.

– Tietysti sitä toivoo, että rohkeus ja tasapaino säilyisivät pelissä ja kun menet johtoasemaan, oma pelaaminen ei loppuisi. Otettiin vähän liikaa jäähyjä ja annettiin tulikuumalle ylivoimalle mahdollisuuksia. Yritin muistuttaa, että ollaan huolellisia ja rohkaisin pysymään omassa pelisuunnitelmassa, Manner perkaa ottelua.

Ottelun alla nähtiin myös erikoinen poissaola, kun hyökkääjä Ville Leskinen oli jo merkitty pelaavaan kokoonpanoon, mutta jäi pois alkulämmittelyjen aikana. Mannerin mukaan kyse ei kuitenkaan ole loukkaantumisesta.

– Nämä playoffit ovat tällaisia, että täällä tapahtuu kaikenlaista. Meillä ei ole tällä hetkellä kuin Mikko Niemelä ja Aleksi Mäkelä loukkaantuneina, Manner kommentoi mystisesti. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.