Karmiva loukkaantuminen MM-kisojen seiväsfinaalissa – näky kauhistutti katsojat

Katso videolta Ranskan Margot Chevrierin loukkaantuminen.

Naisten seiväshyppyfinaalissa MM-hallikisoissa Glasgow'ssa koettiin dramaattisia hetkiä, kun Ranskan Margot Chevrier loukkaantui vakavasti pudottuaan hyppykuoppaan. Chevrier sai jalkaansa avomurtuman.

Chevrier oli tekemässä ensimmäistä yritystään korkeudesta 465, kun hän tuli väärällä tavalla kuoppaan ja yritti keskeyttää suoritustaan. Kaikki meni kuitenkin pieleen ja hän putosi kuoppaan. Ranskalaisen nilkka vääntyi ja luu tuli ihosta läpi. Chevrier huusi tuskasta ja hänet siirrettiin paareilla pois areenalta. Hän on nyt sairaalahoidossa.

– Sitä oli kauheaa katsoa! Samalla se on tavanomaisin loukkaantuminen seiväshypyssä. Et nouse tarpeeksi korkealle ja haet jalallesi sijaa matolta. Silloin on onnettomuus edessä, Greg Duplantis sanoi Sportbladetille.

24-vuotias Chevrier kertoi myöhemmin Instagramissa, että kyseessä oli telaluun murtuma. Sunnuntaina oli edessä ensimmäinen leikkaus ja toinen myöhemmin Ranskassa. Hän kiitti myös saamistaan sadoista tukiviesteistä.

Seiväskilpailun voitti Iso-Britannian Molly Caudery tuloksella 480. Uuden-Seelannin Eliza McCartney oli toinen ja Yhdysvaltojen Katie Moon kolmas. Wilma Murto jätti kilpailun kesken aloituskorkeuden jälkeen.

Katso pääkuvan videolta Chevrierin loukkaantuminen.

Lue myös:

    Uusimmat