Karita Mattilan, 60, upeaan bikinikuvaan tuli ikävä kommentti – oopperatähti ei aikaillut, vaan täräytti takaisin kipakan vastauksen

Erikoisvieraana Karita Mattila 18:11
Karita Mattila Viiden jälkeen -ohjelman erikoisvieraana: Tähti kertoo poikkeuksellisesta koronakeväästään, rakkaudestaan Twitteriin ja tulevasta roolistaan satiirisessa "koronaoopperassa" Covid van tutte

Valovoimaisen oopperatähden kuva keräsi sankoin joukoin kehuja. Mukaan mahtui myös ikävämielisiä kommentteja. 

Oopperatähti Karita Mattila julkaisi Twitter-tilillään kuvan, jossa poseeraa bikineissä uima-altaalla. Samassa hän kertoo ikävästä kommentista, jonka oli saanut kuvaansa.

Oopperatähti ei aikaillut, vaan päätti estää miehen.

– Mies kommentoi kuvaani: ”a bit of a saucy photo!”. Minun tulkintani: siis missit ja mallit ja nuoret naiset saavat poseerata bikineissä, mutta minunlaiseni tavallisen ja ”epätäydellisen” näköinen iäkkäämpi nainen ei saa. H***ta p**ka. BLOKKASIN tyypin.

Moni Twitterissä yhtyy Mattilan sanoihin. Päivitys on kerännyt monta sataa viestiä.

– Mikäs tässä kuvassa vikana? Selvästi kroppaansa tyytyväinen ihminen kuvassa. Se tärkeintä.

– Hyvä teko ...jäpä lensi pellolle...

– Kun näin kuvasi, sanoin, vau, miten upea valoisa ja hyvännäköinen nainen!

Mattilaa on tituleerattu Twitterin positiivisimmaksi käyttäjäksi. Hän jakaa elämäänsä siellä lähes päivittäin. 

Hän puhui aiheesta viime juhannuksena MTV3-kanavan Viiden jälkeen -ohjelmassa. Hän kertoi, kuinka sen kautta satelee tukea ja rakkautta. 

– Se on ollut henkireikä. Kun haluaa keskustella, sieltä löytyy aina ihmisiä, jotka haluavat puhua. Se on ollut valtava inspiraation ja voiman lähde.

Lue myös:

    Uusimmat