Mainos

Kari Kairamo -kirja tarjolla myös e-kirjana

Suomen vanhin kirjankustannusyhtiö Gummerus on julkaissut uuden, edesmenneestä Nokian pääjohtajasta Kari Kairamosta kertovan kirjan myös e-kirjana. Kyseessä on Gummeruksen mukaan maamme ensimmäinen suuren kustantajan e-kirja. Matti Saaren kirjoittama Kari Kairamo - Kohtalona Nokia -kirja on ostettavissa netistä 89 markan hintaan. Painetun kirjan hinta on 184 markkaa.

Asiakkaalla on mahdollisuus aloittaa kirjan lataaminen heti ostotapahtuman jälkeen, ja hän voi aloittaa lukemisen välittömästi omalta koneeltaan. Kirjan lataaminen kestää muutamia minuutteja. Asiakkaalla on myös mahdollisuus palautteen lähettämiseen.

Tekijänoikeuskysymyksissä asiakas hyväksyy copyright-ehdot ennen ostamista. E-kirja on tarkoitettu vain omaan käyttöön, eikä tilaajalla ole oikeutta luovuttaa sitä missään muodossa kolmansille osapuolille. Gummeruksen mukaan nettikirja on herättänyt "kiitettävää kiinnostusta". Mistään tarkemmista luvuista kustantamo ei halua kuitenkaan vielä kertoa.

E-kirja ei Euroopassa ole vielä kovinkaan yleinen. Kaiken kaikkiaan Gummeruksen nettikirja on uranuurtaja alallaan Pohjolan ja koko Euroopankin mittapuussa, Gummerukselta kerrotaan.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.