Kanye West jakoi vähäpukeisia kuvia vaimostaan – soimasi aiemmin Kim Kardashiania "liian seksikkäästä" pukeutumisesta

Jättiomaisuus, mielenterveysongelmat, valtava julkisuus – mikä ajoi kohupari Kardashian–Westin erilleen? 8:14
Katso myös: Jättiomaisuus, mielenterveysongelmat, valtava julkisuus – mikä ajoi kohupari Kardashian–Westin erilleen?

Kanye Westin somejulkaisut puhuttavat jälleen.

Yhdysvaltalainen rap-artisti Kanye "Ye" West julkaisi tiistaina 2. tammikuuta Instagram-tilillään useita vähäpukeisia kuvia vaimostaan Bianca Cencorista, jonka kanssa hän avioitui alkuvuonna 2023.

Yhdessä kuvassa Cencori poseeraa yllään stringit sekä pörröinen, lyhyt bandeau-toppi. Toinen kuva on peilin kautta otettu otos Westistä ja Cencorista, joka on pukeutunut korsettiin ja pitkään, avonaiseen nahkatakkiin sekä naruolkaimiin, jotka hädin tuskin peittävät hänen nänninsä. Kolmantena Cencori poseeraa korsetissa ja naruolkaimissa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Otokset ovat saaneet kriittisen vastaanoton Instagramissa. Moni kommentoija huomauttaa, että West kritisoi julkisesti ex-vaimonsa Kim Kardashianin "liian seksikästä" pukeutumista, mutta jakaa nyt kuvia nykyisestä vaimostaan pienissä vaatteissa. 

– Muistatteko, kun Kanye oli vihainen Kimille paljastavien vaatteiden käyttämisestä... yksi kommentoija kirjoittaa. 

West sanoi vuonna 2022 Fox Newsin haastattelussa, että hänellä on "paljon ongelmia" Kim Kardashianin Skims-vaatemerkin kuvaston kanssa. 

– Minusta tuntui, että siellä on paljon kuvia, jotka ovat liian seksualisoituja sekä asioita, joita en haluaisi nähdä vaimoni, enkä todellakaan tyttäreni, tekevän tulevaisuudessa myydäkseen tuotteita, hän sanoi tuolloin.

West myös sanoi Keeping Up With the Kardashians -ohjelmassa vuonna 2019, että Kim Kardashianin samaisen vuoden Met-gaala-asu oli "liian seksikäs". Kardashian oli pukeutunut Thierry Muglerin suunnittelemaan ihonmyötäiseen "märkäpukuun", eli läpikuultavaan mekkoon, josta roikkui "vesipisaroita".

West kertoi mielipiteensä silloisen puolisonsa asusta tämän ollessa viimeisessä vaatesovituksessa ennen gaalaa. Kardashian sanoi tuolloin Westille, että tämän sanat aiheuttivat hänessä suurta ahdistusta.

– Olet vaimoni, ja minuun vaikuttaa, kun kuvat ovat liian seksikkäitä, West sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat