Kansanedustajaehdokas: Uhkaava tilanne vihreiden vaalitilaisuudessa Tampereella – "Mies karjui uhkauksia kirveen hakemisesta ja veitsellä paloittelusta"

Vihreiden vaalitilaisuudessa Tampereella koettiin lauantaina uhkaava tilanne, kun mieshenkilö uhkasi ehdokkaita, kertoo vihreiden eduskuntavaaliehdokas Twitterissä.

Ehdokkaana olevan Juhana Suoniemen mukaan Tampereen Keskustorille saapunut mies oli esittänyt ehdokkaille uhkauksia ja solvauksia.

– Mieshenkilö karjui uhkauksia kirveen hakemisesta, veitsellä paloittelusta ja turpaan vetämisestä. Hän uhkaili myös sivullisia, Suoniemi kertoo eilen julkaisemassaan tviitissä.

Suoniemi kertoo tapauksesta ensin uutisoineelle Aamulehdelle, että paikalle hälytettiin poliisit. MTV Uutiset ei tavoittanut Sisä-Suomen poliisia kommentoimaan tapausta.

Tilanne päättyi kuitenkin rauhallisesti. Suoniemi oli mennyt juttelemaan miehen kanssa, ja keskusteluissa selvisi, että uhkauksia huudellut henkilö koki, ettei häntä kuunnella.

Kahden ehdokkaan päälle hyökätty

Vasemmistoliiton kansanedustajaehdokas Suldaan Said Ahmed kertoi tänään joutuneensa hyökkäykesen kohteeksi Helsingin Itäkeskuksessa.

Myös Timo Soinin (sin.) kimppuun käytiin lauantaina Vantaalla markkinoiden yhteydessä järjestetyssä vaalitilaisuudessa.

Lue myös:

    Uusimmat