Mainos

Kansan Uutiset: Kyllönen ruotii Rinnettä poikkeuksellisen kovin sanoin – "Tarvitseeko itse heittää miinoja omalle tielle?"

Vasemmistoliiton kansanedustaja, entinen liikenneministeri Merja Kyllönen ei säästele sanojaan Kansan Uutisten haastattelussa.

Lehden haastattelussa hän hämmästelee pääministeri Antti Rinteen lausuntoja esimerkiksi Postin työehtosopimussotkusta ja hoitajamitoituksesta.

– En tiedä mitä ajattelisin, jos haluaa antaa oppositiolle lapaan aika helppoja syöttöjä. Itse tässä ajetaan päin seinää, Kyllönen sanoo Kansan Uutisten haastattelussa. 

Kyllösen mukaan Rinteen ei olisi pitänyt puuttua omistajaohjausministeri Sirpa Paateron tontille Postin työehtoasioissa. Lisäksi Kyllönen huomauttaa, että Rinne on sekoittanut aktiimallin ja työttömien määräaikaishaastattelut. 

– Liika rehellisyys tuo sammakot suusta ennen kuin on miettinyt, mitä sanoo, Kyllönen sanoo. 

Haastattelussa Kyllönen kuitenkin totetaa, ettei hänellä ole mitään Rinnettä vastaan. 

– Mutta tarvitseeko itse heittää miinoja omalle tielle? Hallituksen sisällä voisi vielä kerran keskustella viestintäkuvioista.

"Tämä eniten pistää vihaksi"

Osansa Kyllösen arvostelusta saa myös muun muassa Postin toimitusjohtaja Heikki Malinen

– Monesti mietin, että miten nämä kehtaavat. Kun saat valtionyhtiössä sata tonttua kuukaudessa palkkaa, niin jumalauta osta jo itse golfosakkeesi. En edes ilkeäisi, Kyllönen lataa. 

Kyllönen arvioi, että moraali on romahtanut.

– Moraali, käytöstavat, sivistys. Meno on häikäilemätöntä, eikä millään ole mitään väliä. Tämä eniten pistää vihaksi, hän sanoo Kansan Uutisten haastattelussa.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja