Kansa äänesti! Tämä Saara Aallon euroviisuasu on MTV.fin lukijoiden suosikki

Vieraana Suomen euroviisuedustaja Saara Aalto 8:11

Suomea Portugalissa järjestettävissä euroviisuissa edustavan Saara Aallon edustuskappale valitaan tänään illalla yleisön ja kansainvälisten raatien äänestyksellä. MTV.fin lukijat äänestivät suosikkinsa Aallon esiintymislookeista.

Suomen viralliseksi euroviisukappaleeksi on ehdolla kolme kappaletta. Portugalin pääkaupunki Lissabonissa järjestettävässä laulukilpailussa Suomea edustavan laulaja Saara Aallon viralliset esiintymisasut julkistettiin viime viikolla.

MTV.fin lukijat äänestivät suosikkinsa Aallon esiintymisasuista. Eniten ääniä sai Queens-liveshow'n look. Futuristinen ja rohkea asu sai äänistä noin 36,8 prosenttia.

Toiseksi eniten ääniä sai Domino-kappaleen esiintymisasu, 34,4 prosenttia. Kolmanneksi äänestyksessä sijoittui Aallon Monsters-kappaleen esiintymislook, noin 29,9 prosenttia äänistä.


X Factor Suomi -tuomarina MTV3-kanavalla parhaillaan nähtävä Saara Aalto esittää ehdolla olevat kappaleet tänään lauantaina 3. maaliskuuta Espoon Metro-areenalla illalla pidettävässä Uuden musiikin kilpailussa.

Saara Aallon ensimmäisenä julkistettu kilpailukappale on Monsters. Aalto on säveltänyt ja sanoittanut kappaleen yhdessä Linnea Debinin, Joy Debinin ja Ki Fitzgeraldin kanssa.

Kappaleen on tuottanut The Family, joka on tehnyt muun muassa Måns Zelmerlövin viisuvoittajabiisin Heroes.

Toinen Aallon kilpailukappaleista on nimeltään Domino. Kappaleen sävellyksestä ja sanoituksesta vastaavat Aallon lisäksi Thomas G:son, Bobby Ljunggren, Johnny Sanchez ja Will Taylor.

Kappaleen ovat tuottaneet G:son ja Sanchez. G:son on aiemmin tuottanut muun muassa Loreenin Euphoria-kappaleen, joka voitti Euroviisut vuonna 2012.

Saara Aallon kolmas euroviisukappale-ehdokas on nimeltään Queens. Aalto on säveltänyt ja sanoittanut kappaleen yhdessä muun muassa Kylie Minoguelle ja Matt Terrylle biisejä kirjoittaneen Tom Aspaulin, Farley Arvidssonin ja Charlie Walshen kanssa. Queensin on sovittanut ja tuottanut Arto Ruotsala.

Suomen edustuskappale euroviisuihin valitaan Espoon Metro-areenalla. Kappale valitaan yleisön ja kansainvälisten raatien äänestyksellä.

Katso artikkelin alussa Saara Aallon taannoinen haastattelu Huomenta Suomessa.

Lue myös:

    Uusimmat