Räikeitä värejä ja paljasta pintaa – äänestä suosikkiasi Saara Aallon UMK-esiintymisasuista!

Vieraana Suomen euroviisuedustaja Saara Aalto 8:11

Suomea Portugalissa järjestettävissä Euroviisuissa edustavan Saara Aallon edustuskappale valitaan yleisön ja kansainvälisten raatien äänestyksellä. Tänään julkistettiin viralliset kuvat Aallon esiintymisasuista.

Suomen viralliseksi euroviisukappaleeksi on ehdolla kolme kappaletta. Tänään julkistettiin Suomea Portugalin pääkaupunki Lissabonissa järjestettävissä Euroviisuissa edustavan laulaja Saara Aallon viralliset esiintymisasut.

X Factor Suomi -tuomarina MTV3-kanavalla parhaillaan nähtävä Aalto esittää ehdolla olevat kappaleet lauantaina 3. maaliskuuta Espoon Metro-areenalla pidettävässä Uuden musiikin kilpailussa.

Katso alla kuvat Saara Aallon esiintymisasuista ja äänestä suosikkiasi!


Saara Aallon ensimmäisenä julkistettu kilpailukappale on Monsters. Aalto on säveltänyt ja sanoittanut kappaleen yhdessä Linnea Debinin, Joy Debinin ja Ki Fitzgeraldin kanssa.

Kappaleen on tuottanut The Family, joka on tehnyt muun muassa Måns Zelmerlövin viisuvoittajabiisin Heroes.

Toinen Aallon kilpailukappaleista on nimeltään Domino. Kappaleen sävellyksestä ja sanoituksesta vastaavat Aallon lisäksi Thomas G:son, Bobby Ljunggren, Johnny Sanchez ja Will Taylor.

Kappaleen ovat tuottaneet G:son ja Sanchez. G:son on aiemmin tuottanut muun muassa Loreenin Euphoria-kappaleen, joka voitti Euroviisut vuonna 2012.

Saara Aallon kolmas euroviisukappale-ehdokas on nimeltään Queens. Aalto on säveltänyt ja sanoittanut kappaleen yhdessä muun muassa Kylie Minoguelle ja Matt Terrylle biisejä kirjoittaneen Tom Aspaulin, Farley Arvidssonin ja Charlie Walshen kanssa. Queensin on sovittanut ja tuottanut Arto Ruotsala.

Suomen edustuskappale Euroviisuihin valitaan lauantaina 3. maaliskuuta Espoon Metro-areenalla. Saara Aallon esittämä kappale valitaan yleisön ja kansainvälisten raatien äänestyksellä.

Katso artikkelin alussa Saara Aallon taannoinen haastattelu Huomenta Suomessa.

Lue myös:

    Uusimmat