Kannibalismifantasiasyytösten myötä hulppean elämänsä menettäneen Armie Hammerin isä menehtyi – nyt näyttelijä saattaa periä valtavan omaisuuden

Armie Hammerin isä, liikemies ja perijä Michael Hammer menehtyi marraskuussa.

Yhdysvaltalaisnäyttelijä Armie Hammerin isä, liikemies Michael Armand Hammer on kuollut sunnuntaina 20. marraskuuta. Hän oli kuollessaan 67-vuotias ja sairasti syöpää. Hammerin perhe tiedotti hänen kuolemastaan. 

Huffington Postin mukaan Armie Hammer tulee todennäköisesti perimään suuren osan isänsä noin 38 miljoonan euron arvoisesta omaisuudesta. Tämä muuttaisi Hammerin elämän kertaheitolla, sillä muun muassa Daily Mailin mukaan entinen näyttelijä myi vielä viime kesänä henkensä pitimiksi lomaosakkeita Caymansaarilla, sillä lähteiden mukaan Michael-isä lopetti poikansa taloudellisen tukemisen sen jälkeen, kun Hammeria kohtaan esitetyt raiskaussyytökset etenivät poliisitutkintaan. 

Vuoden 2021 alussa Hammer joutui valtavan kohun keskelle. 18. maaliskuuta Effienä tunnettu nainen syytti Hammeria lehdistötilaisuudessa väkivaltaisesta raiskauksesta sekä fyysisestä pahoinpitelystä, jotka olivat tapahtuneet naisen mukaan vuonna 2017. Nainen on Hammerin entinen seurustelukumppani. 

Näyttelijää on syytetty lisäksi useissa sosiaalisen median keskusteluissa myös seksuaaliseen tekoon pakottamisesta sekä psyykkisestä pahoinpitelystä. Syytöksien tueksi on esitetty oletettavasti Hammerin sosiaalisessa mediassa lähettämiä viestejä naisille, joissa hän on kuvaillut BDSM- sekä kannibalismifantasioitaan.

Kohun takia Hammerin ura näyttelijänä on myös tällä hetkellä jäissä.

Vuoden 2022 syyskuussa myös Michael Hammer päätyi otsikoihin, kun Discovery+ -suoratoistopalvelussa julkaistiin House of Hammer -niminen dokumenttisarja. Kyseisessä sarjassa keskityttiin Armie Hammerin tarinaan, mutta kerrottiin taustana myös häiritseviä paljastuksia hänen muista perheenjäsenistään.

Sarjassa Armie Hammerin täti, eli hänen isänsä sisko Casey Hammer kertoi, että perheen isä Julian Hammer olisi käyttänyt häntä seksuaalisesti hyväkseen lapsena, ja että isä ja veli olisivat ampuneet häntä aseilla sekä pahoinpidelleet heidän äitiään Glenna Hammeria henkisesti. 

Armie Hammerilla on yksi nuorempi sisarus, veli Viktor Hammer

Hammer tunnetaan muun muassa roolitöistään elokuvissa Call Me By Your Name sekä The Social Network.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja