Mainos

Kankaanpään murhasta epäilty vangittiin Satakunnan käräjäoikeudessa

Satakunnan käräjäoikeus vangitsi aamupäivällä Kankaanpään murhasta epäillyn miehen. Poliisi otti vuonna 1977 syntyneen miehen kiinni aiemmin tässä kuussa. 

Poliisi sai maaliskuun alussa ilmoituksen, että yksityisasunnossa Kankaanpään keskustassa on kuollut ihminen, ja asunnosta löytyi kuolleena vuonna 1985 syntynyt mies. Poliisin mukaan vainajassa oli merkkejä väkivallasta.

Poliisi ei halunnut kertoa tässä vaiheessa tarkemmin tekotavasta tai niistä syistä, joiden johdosta rikosnimikkeeksi tuli murha.

– Tekopaikalla vallitsivat sellaiset olosuhteet, että päädyttiin tähän nimikkeeseen, tapauksen tutkinnanjohtaja Markus Laine tyytyy toteamaan.

Epäillyllä miehellä ei ole hänen mukaansa aiempaa merkittävää rikoshistoriaa, vaikka jotain merkintöjä poliisin rekistereistä löytyykin.

Laine kertoo poliisin tiedottavan asiasta lisää myöhemmin tänään. Hän ei kuitenkaan osaa sanoa, pystytäänkö esimerkiksi kuulustelujen etenemisestä kertomaan jotain julkisuutteen.

Epäilty vangittiin Satakunnan käräjäoikeudessa todennäköisin syin murhasta epäiltynä. Oikeus julisti tapauksen asiakirjat salaiseksi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.