Mainos

Pelastuslaitos sammutti Kangasalan päiväkotipalon 80 ihmisen voimin – rakennus kärsi pahoja palo- ja savuvahinkoja

Pelastuslaitos on saanut sammutettua Kangasalan Tursolan päiväkodissa syttyneen tulipalon. Palosta ei aiheutunut henkilövahinkoja.

Pelastuslaitoksen mukaan rakennus on saatu pelastettua, mutta sen toinen pääty on kärsinyt pahoja palo- ja savuvahinkoja. Jälkiraivaustyöt jatkuvat aamupäivän. 

Aiemmin pelastuslaitos tiedotti, että Pirkanmaalla Kangasalla palaa päiväkotirakennus Vainiometsäntiellä. Pelastuslaitos sai ilmoituksen palosta kello neljältä maanantaiaamuna.

Palo oli kattorakenteissa, ja se levisi rakennuksen molempiin kerroksiin. Pelastuslaitoksen päivystävä päällikkö kertoi puoli kuuden aikaan aamulla, että rakennuksesta etsittiin parhaillaan palopesäkkeitä ja niitä sammutettiin

Pihapiirissä on yhteensä kolme rakennusta, mutta palo saatiin rajattua niistä yhteen. Palanut rakennus on kooltaan noin 300 neliömetriä.  Paloa oli sammuttamassa 25 pelastuksen yksikköä ja 80 ihmistä. Syttymissyystä ei ole tietoa. 

Kangasalan kaupungin verkkosivujen mukaan osoitteessa sijaitsee Tursolan päiväkoti. Verkkosivujen mukaan Tursolan päiväkoti aloitti toimintansa alkuvuonna 1998. Tuolloin valmistui peruskorjaus 1927 rakennetussa Tursolan koulurakennuksessa, ja pieni päiväkotiryhmä ja ryhmäperhepäiväkoti aloittivat toimintansa.

Päiväkotia on laajennettu ryhmä ryhmältä vuosien kuluessa. Elokuussa 2015 ryhmiä aloitti kahdeksan neljässä eri rakennuksessa.

 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja