Kamala Harrisin tytärpuoli sai mallisopimuksen – tällainen on 22-vuotias Ella

6:47
Olen ensimmäinen mutta en viimeinen, sanoi Kamala Harris puheessaan vaalivoiton jälkeen – tällainen on uusi USA:n varapresidentti

Mallitoimisto oli kiinnittänyt silmänsä Ella Emhoffiin kesällä. 

Varapresidentti Kamala Harrisin tytärpuoli Ella Emhoff kokeilee siipiään nyt mallinuralla. Harrisin puolisolla Douglas Emhoffilla on edellisestä liitostaan Ellan lisäksi myös poika Cole.

Tekstiili- ja vaatetusalaa New Yorkissa opiskeleva, 22-vuotias Ella on saanut sopimuksen IMG Models -toimiston kanssa, joka on yksi maailman arvostetuimmista alan toimistoista. Kyseisellä mallitoimistolla on listoilla maailmankuuluja malleja, kuten Gigi  ja Bella Hadid sekä GiseleBündchen.

– Nykyisin kyse ei ole enää koosta, muodosta tai sukupuolesta, kertoo IMG:n johtaja Ivan Bart.

– Ella kielii nykyaikaa. Hänestä henkii hyvänlainen nenäkkyys ja ilo, hän jatkaa.

Ivan oli kiinnittänyt oitis huomion Ellaan, kun tämä oli kävellyt ovesta presidentin esivaalien aikaan viime kesänä. Pian sen jälkeen he alkoivat keskustella ideasta liitttyä mallitoimiston listoille.

– Olin todella yllättynyt, siitä, mitä tapahtui. Sillä nuorempana en ajatellut, että tällainen olisi osa tulevaisuuttani. Minulla on ollut itsetunto-ongelmia, kuten useilla nuorilla tytöillä, joten on pelottavaa mennä maailman, joka keskittyy sinuun ja kehoosi, hän toteaa New York Timesin haastattelussa.

Ella toteaa haastattelussa olevansa innoissaan siitä, kun saa olla osana alan muutosta ja mahdollistaa aitouden ja monimuotoisuuden nimeen. Ura ei ole enää riippuvainen siitä, sattuuko mallilla olemaan erikoinen hiustyyli tai outo tatuointi.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja