KalPan sankari täräytti joukkuetoveriaan arkaan paikkaan – "Sieltä tuli pikku kuitti"

KalPa tekee 2-2 maalin ylivoimalla 1:10
Elias Koponen laukoi joukkuetoveriaan arkaan paikkaan ennen 2-2-tasoitusmaaliaan.

Jääkiekkoliigassa pelaavan KalPan 19-vuotias Elias Koponen nousi joukkueensa suurimmaksi sankariksi, kun kuopiolaiset ottivat perjantaina 4–3-kotivoiton Lahden Pelicansista. Kahden erän jälkeen maalin tappiolla ollut KalPa nousi Koposen kahdella maalilla 3–2-johtoon ja voittomaalista vastasi Matti Järvinen.

Koposen 2–2-tasoitusosumassa ketjukaveri Juuso Könönen otti kipeän iskun nuorukaisen ensimmäisestä laukauksesta, mutta hetkeä myöhemmin tuuleteltiin maalia.

– Taisin Könöstä ampua aika ikävään paikkaan haarojen väliin, otin irtokiekon, vein sivuun ja nostin tyhjiin. Kyllä sieltä tuli pikku kuitti, mutta sai se syöttöpisteen, niin oli ihan tyytyväinen, Koponen letkautti C Moren haastattelussa.

Loukkaantumisten ja maajoukkuekutsujen kaventaman Pelicansin kokoonpanossa oli peräti viisitoista 2000-luvulla syntynyttä pelaajaa. Tämä nosti Pelicans-luotsi Tommi Niemelälle paljon positiivisia ajatuksia tappiosta huolimatta.

–Erittäin ylpeä meidän taisteluilmeestä. Nuo on aika makeita juttuja, miten meidän nuoret tuolla pärjää ja näkee miten kovasta sarjasta on kyse, Niemelä hehkutti.

Lue myös:

    Uusimmat