KalPa-lupaus nousi sankariksi – Nuorten Leijonien kisakoneesta putoaminen toi lisäpuhtia

KalPa oli tyly isäntä, kun se murjoi JYPin 5-0 SM-liigan perjantain kierroksella. Eetu Luostarinen nousi ottelun sankariksi tekemällä hattutempun.

Luostarisen kaikki kolme osumaa syntyivät toisessa erässä, jonka aikana KalPa karkasi 4-0-johtoon maalittoman avauserän jälkeen.

– Omalta osin kauden paras erä. Ei ole ollut tällaista iltaa liigassa aikaisemmin, joten sanattomaksi vetää, Luostarinen sanoo hymyillen Ruutu Urheilun haastattelussa.

KalPa on ollut JYPille tällä kaudella todella hankala vastustaja. Kuopiolaiset ovat voittaneet kaikki kauden keskinäiset kohtaamiset. Perjantainen voitto katkaisi JYPin kuuden ottelun voittoputken.

– Oli tosi hyvä peli meiltä. Pelattiin ehjä 60 minuuttia ja tehtiin tehokkaasti maaleja, Luostarinen toteaa Ruutu Urheilulle.

19-vuotias hyökkääjä oli ehdolla myös alle 20-vuotiaiden MM-ryhmään, mutta putosi kalkkiviivoilla kisajoukkueesta. Putoaminen oli Luostariselle pettymys.

– Kyllä se harmitti, mutta siitä sai paljon potkua ja halua näyttää, että olisin voinut olla siellä pelaamassa, Luostarinen kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat